To po co zmieniales punciaka na coupe jak nim robiles copue o maske?
Juz ci mówie. Tamto Coupoe bylo seryjne a ja mialem fanja "wyscigówke". Przyszedł czas by miec to samo a nawet lepiej przy wiekszym komforcie. Każdemu z czasem jest mało. Punto bylo szybkie na mieście ale trasa i duze szybkości nie wchodzily w gre. Teraz mam to i to
[ Dodano: Sro 10 Lis, 2004 ]No tak i zapomnialem te 143 konie w punciaku to na kazde bmw napewno wystarczy
Pamietaj o wadze. Jedyny model BMW z jakim nie miałem szans to był M3. Wszystkie poniżej łykałem bez problemów.
Były kiedys zawody na 400m w Rudnikach. Obok mnie stoja puchary za 1 miejsca. Wygrałem klase 2000cm3; 2500cm3 oraz kila z 3000cm3(poza zawodami)
Mam pamiatke w postaci kaset video niestety z uwagi ze to jakis czas temu to tylko VHS a nie cyfrówka. Np w klasie 2500cm3- na 23 auta 20 to BMW.Jedna kalibra z wyscigów 2.5 V6, Mondeo 2.5 V6 i ja Fiacikiem 1.4
Szkoda ze nie widzieliscie ich min... Frajda jest podwójna. Malo ze wygralem to jeszcze czym, Fiatem a to dla gości z BMW bylo najgorsze (wczesniej sie naśmiewali ze pomykiłem klasy)
Mam Fiata ponieważ Fiat miał zawsze najlepsze osiągi w swojej klasie a i wyżej. Czasem spotykając wybujanych kolesi z bladynami w Golfie czy BMW widzialem ich prostackie idiotyczne spojrzenia. Naszczeście ja sie smiałem ostatni a oni przez kumplami i laskami palili cegłe ze fiat bawi sie z nim i robi sobie jaja z tych kul;towych marek
A wy?
Nie macie frajdy siedząc w leonie "bocianie" po chipie na 200KM widzac jak bujak z mesia wasz "popycha" nie macie ochoty pokazac mu ze 10razy droszy Mes jest posmiewiskiem dla Ropniaka?