jaro4444 napisał(a): radzę zwrócić uwagę na Dunlopa Fastresponse.
Jeżdżę na tych oponkach i są naprawdę

Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
jaro4444 napisał(a): radzę zwrócić uwagę na Dunlopa Fastresponse.
dave napisał(a):nasze leony sa juz z zeszlej epoki
dave napisał(a):za tylnimi siedzeniami nic nie mam i uwierz mi ze odglosy jakie to zawieszenie wydaje jest straszne.
funcarver napisał(a):na zblizajacy sie sezon mysle nad wyborem tej opony, GOODYEAR EAGLE F1 (ASYMMETRIC) co myslicie? ktos uzytkowal?
http://eu.goodyear.com/pl..._F1AS/index.jsp
http://interopony.pl/inde...tring=&IID=4046
Jak fela 7' to nie ma problemu.Anfel napisał(a):mam pytanie czy nie będzie problemu z zamianą na 215/45R17 ?
Tonny S napisał(a):Jak fela 7' to nie ma problemu.
Względy bezpieczeństwa /_\ vs. \_/ (wymaga wyższego cisnienia) - ona jest za wąska pod 8' (min 225) dodatkowo fela narazona na obrysowywanie w większym stopniu.grzechu83 napisał(a):Ja mam 8" i opony 215. Fakt, że wygląda to na minimum szerokości, jakie można założyć na tą felge, jednak nie jest źle, przynajmniej IMO
Tonny S napisał(a):Względy bezpieczeństwa /_\ vs. \_/ (wymaga wyższego cisnienia) - ona jest za wąska pod 8' (min 225) dodatkowo fela narazona na obrysowywanie w większym stopniu.grzechu83 napisał(a):Ja mam 8" i opony 215. Fakt, że wygląda to na minimum szerokości, jakie można założyć na tą felge, jednak nie jest źle, przynajmniej IMO
Anfel napisał(a):Więc co lepiej złożyć do TS-owych felg 215 czy 225 ?
funcarver napisał(a):jaro4444, podklej mi ten test auto moto, moze byc ciekawa lektura
sleeper napisał(a):można to jeszcze kupić? bo też stoję przed wyborem właśnie tego rozmiaru na lato to bym sobie poczytał...
Anfel napisał(a):Więc co lepiej złożyć do TS-owych felg 215 czy 225 ?
Szczepek napisał(a):zaloz 215 na przod i 225 na tyl,
Kozak napisał(a):tak Ci odpowiem
"nie dziaduj sznurkiem przywiąż drutem"
AdamTower napisał(a):haha, Toyo na ostatnim miejsu, a tak wszyscy chwalą te opony.
Nerwowa i trudna do opanowaniaGrisza napisał(a):zaskakuje nowa opona Hankook'a która bije wszystkie opony pod względem
hamowania ze 100-0
Robiąc ten test ktoś TOYO chciał utrzeć nosatomek163 napisał(a):mam nadzieje że te testy nie odzwierciedlają w 100% rzeczywistości bo inaczej niezla wtopa z tym toyo
afn110 napisał(a):Grisza taki opis od producenta ma kazda opona, wszystkie maja najlepsze innowacyjne konstrukcje, materialy i specjalne dodatki, jak widac test pokazuje jaka jest czasami brutalna prawda![]()
tomek163 napisał(a)::o mam nadzieje że te testy nie odzwierciedlają w 100% rzeczywistości bo inaczej niezla wtopa z tym toyo, może się ich pozbyć bo narazie leża dziewicze w garażu?
przebor napisał(a):Najnowszy test opon letnich wykonany przez ADAC w rozmiarze 195/65R15, a więc seryjne do Leo I
To jest zamiennik do twojego samochodu.Przemura napisał(a):205/50/17
Nie wiem kto ci coś takiego zamontował ale to nie jest rozmiar LeonaII i napewno masz znaczne przekłamania.Przemura napisał(a):jeżdże na oponkach 205/40/17
Damian napisał(a):Nokian Z G2 225/45R17 94 Y XL, ZR - 400zł
No to jutro bede mial zalozone te paputki na przednia oske. Doszedlem do wniosku ze jak mam placic 100zl za 5mm uzywke lub z 150-200 za 8mm, nawet excelent to wole wylozyc 400 za 16mm i to w nowej oponie. No i do tego oponka jest wzmacniana co na naszych "autostradach" jest nie bez znaczenia.
grzechu83 napisał(a):Z tego co się orientuję (niech mnie ktoś poprawi jeśli jestem w błędzie) to są oznaczenia kodowe producenta, a data powinna być dalej... albo z drugiej strony
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość