Zmodyfikowany wydech: DP by MG motrsport, reszta by BN Pipes
Dolot i zawor forge
Wiekszy IC
Soft CompSport.
Reszta seria

Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
(A)rturo napisał(a):Tak wyglada auto usher:
(A)rturo napisał(a):Adam: zapraszamalbo jak znajdziesz felgi to wpadne do ciebie
![]()
(A)rturo napisał(a):Brakuje tmocy pow. 5tys obrotow ale to wina turbo bo nie trzyma doladowania
Ale niebawem sie temu zaradzi
Gratki. jesli można wiedziec jaki model k04 masz?Grześ napisał(a):(A)rturo napisał(a):Brakuje tmocy pow. 5tys obrotow ale to wina turbo bo nie trzyma doladowania
Ale niebawem sie temu zaradzi
nie ma takiej opcji abys zmusil ja do pompwania powyzej 5 tys k04 jest za mala zeby cos wiecej z siebie wydac
chyba ze sie ja odpowiednio zmoduje
A u A(r)turo co tam siedzi ze nadmuchało 270 km?Grześ napisał(a):k04-023 ale moze tez byc k04-020 bez wejscia na termopare
darioital napisał(a):A u A(r)turo co tam siedzi ze nadmuchało 270 km?Grześ napisał(a):k04-023 ale moze tez byc k04-020 bez wejscia na termopare
Niezle dmucha.Zastanawia mnie tylko jedna rzecz a mianowicie skad takie male straty 44,7ps skoro u mnie w ibizie cuprze lzejszej o ladnych pare kilo bylo 48 psGrześ napisał(a):darioital napisał(a):A u A(r)turo co tam siedzi ze nadmuchało 270 km?Grześ napisał(a):k04-023 ale moze tez byc k04-020 bez wejscia na termopare
to co napisalem siedzi u artura tyle tylko ze turbina ma ustawione 1,4 lub 1,5 bara , wydech przelotowy i duzy ic
Wejdz sobie w wykres Czapu ktory jest u nas na formum to zoabczysz co k04 potrafi wypompowac na 1 barze do 3,5 tys a potem 1,3 bara do konca
Grześ napisał(a):darioital napisał(a):A u A(r)turo co tam siedzi ze nadmuchało 270 km?Grześ napisał(a):k04-023 ale moze tez byc k04-020 bez wejscia na termopare
to co napisalem siedzi u artura tyle tylko ze turbina ma ustawione 1,4 lub 1,5 bara , wydech przelotowy i duzy ic
Wejdz sobie w wykres Czapu ktory jest u nas na formum to zoabczysz co k04 potrafi wypompowac na 1 barze do 3,5 tys a potem 1,3 bara do konca
PatTDI napisał(a):Nie ma mozliwosci zeby seryjne turbo ladowalo wiecej niz te 1,05-1,1 bara przy 6tys
PatTDI napisał(a):co masz na mysli piszac do konca???
(A)rturo napisał(a):Dodam od siebie ze w rykach w strugach deszczu ET jakie udalo mi sie wykręcić to 13.9
Na suchym sadze powinno byc znacznie lepiej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości