Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
kruszyna napisał(a):[url=http://img266.imageshack.us/img266/4128/hamownia2ui9.th.jpg]Obrazek[/URL]
Lucas napisał(a):który rocznik ?
Lucas napisał(a):lel jaki brzydki ten leon
Grześ napisał(a):u mnie rok temu wyszlo 172,6 i 232NM
gajdar napisał(a):Grześ napisał(a):u mnie rok temu wyszlo 172,6 i 232NM
dowcipniś![]()
a teraz ile
gajdar napisał(a):usher, gdzie planujesz program robic ?
gajdar napisał(a):usher, gdzie planujesz program robic ?
Grześ napisał(a):powiem krotka bez ic nie bedzie
nixu napisał(a):Panie, a ile to pali?
Grześ napisał(a):usher, ile chcialbys miec tych KM ? albo jak bardzo ma cie wciskac w fotel zebys byl zadowolony
Grześ napisał(a):jednak to prawda ze CS bierze sie za 1.8T
Grześ napisał(a):ile chcialbys miec tych KM
nixu napisał(a):Panie, a ile to pali?
gajdar napisał(a):No może przeciąłbym żyłęi z programem zapodał FMIC bo na przyszłość by było(K04)
usher napisał(a):bo troche w lato pobutujesz i zaraz auto wchodzi w tryb awaryjny, FMIC to koniecznosc
usher napisał(a):A u Ciebie ile teraz powinno byc?
Polecam Jetronika z wrocka dla mnie zrobili program na autobany i jestem zadowolony .Przejechalem na programie 15tys km z prędkosciami 220 -260kmh i jest okgajdar napisał(a):Lucas, cena głównie,a jeśli już jechać do Wa-wki to raczej Unitronic .Technicznie do VTG nie ma się co przyczepić ,choć na niektórych forach parę na "nie "też dałoby się znaleźć ,ale w sumie kto z tunerów ich nie ma
Grześ napisał(a)::ok:ladnie wyszlo
ciekawe kiedy okaze sie ze jest za malo
paramedic71 napisał(a):no teraz mozesz juz smialo wozic licealistki podlubiesz jeszcze troche i moga byc studentki ;p;p
KoLoS napisał(a):Grześ napisał(a)::ok:ladnie wyszlo
ciekawe kiedy okaze sie ze jest za malo
sądząc po ogłoszeniu w dziale Sprzedam na SN, to już jest za mało
usher napisał(a):paramedic71 napisał(a):no teraz mozesz juz smialo wozic licealistki podlubiesz jeszcze troche i moga byc studentki ;p;p
Haha...dobre![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości