Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Gotti napisał(a):Ali będzie miał schowek, bo ja mu komplet sprzedałem, tj. zmieniarka + schowek. Pytanie czy będzie chciał sprzedać.
Barth napisał(a):Monika, ty to masz normalnie jakies starszne braki w aucie , to jakis model zloz sobie sam czy jak
Monika napisał(a):Barth napisał(a):Monika, ty to masz normalnie jakies starszne braki w aucie , to jakis model zloz sobie sam czy jak
Ha, Ha, Ha)
Nie model złóż sobie sam, tylko model "kupiłam go z komisu"![]()
Nie stać mnie na pięęękny, nooowy samochód z salonu. No a jak mi się Leon podoba, to co?!
Cyt: "Każdy ma takiego Leona na jakiego sobie zasłużył" albo na jakiego go stać![]()
Kupiłam go tydzień przed świętami i teraz prubuję go "wyprowadzić na ludzi"
Monika napisał(a):Barth napisał(a):Monika, ty to masz normalnie jakies starszne braki w aucie , to jakis model zloz sobie sam czy jak
Ha, Ha, Ha![]()
Nie model złóż sobie sam, tylko model "kupiłam go z komisu"![]()
Nie stać mnie na pięęękny, nooowy samochód z salonu. No a jak mi się Leon podoba, to co?!
Cyt: "Każdy ma takiego Leona na jakiego sobie zasłużył" albo na jakiego go stać![]()
Kupiłam go tydzień przed świętami i teraz prubuję go "wyprowadzić na ludzi"
Monika napisał(a):Mój Leonek to model Sport 1,9 TDI 110KM granatowy metalik.
Monika napisał(a):Powiem Wam tylko tyle, że kupiłam go w okolicy Ostrowa Wlkp.![]()
Pośpiech napisał(a):oczkolek, to źle czy dobrze?
Pośpiech napisał(a):Czyli życzymy Monice, żeby jej Leon okazał się tym trafionym w 10-tkę
ali napisał(a):Monika, eee... to ładny przebieg.
Podejrzanie małoMonika napisał(a):Ładny? Tzn. dużo czy mało ma przejechane?
Tonny S napisał(a):Podejrzanie małoMonika napisał(a):Ładny? Tzn. dużo czy mało ma przejechane?
Tonny S napisał(a):Barth, niemiec kupuje diesla by nim duzo smigac - tak to juz jest.
PiotrekS napisał(a):No mm.max to rozumiem, w dziale killsow czesto piszesz ze polujesz na ofiary, atakujesz za miastem, to sie uzbiera tych kilosow, zartuje oczywiscie, strasznie duzo, roznica cen zakupu diesla szybko Ci sie zwrocila
Co prawda to prawdagajdar napisał(a):Zreszta ja w przypadku kupowania samochodu(zwlaszcza diesla)nieprzejmowal bym sie przebiegiem tylko historia wypadkowa !
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość