Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
morenowe napisał(a):I ja także poprosze wyslij co i jak na PW.... ja sie nie znam na samochodach zabrdzo i te nazwy rozne nic mi nie mowia zapytam tylko czy one beda pasowaly do Leona z 2000r ;p heh ale wydaje sie ze raczej tak... bede wdzieczny za odpowiedz
look4me napisał(a):Zobaczcie na zdjęcia które dał Micz przecież te lampy świeca wszędzie!
Sammael napisał(a):Micz jeśli mogę coś zasugerować, stań przed ścianą jakiś metr i zrób ludziom fotkę odcinki na ścianie.
mistic1234 napisał(a):JayZ, to jest zestaw od Micza, czy jakis inny?
wgi napisał(a):Micz, colin - brawo
MaGnezz napisał(a):Wiedzialem, ze bedzie dobrze. Bardzo dobra inicjatywa Micz![]()
Micz napisał(a):Nie jest to w ogóle zależne od żarówek jak narazie widać tylko od lustra lampy jak to świeci.
ROCKY_AGH napisał(a):stanąć przed ścianą troszkę przekrzywić żarówkę lub jądelikatnie wyciągnąć i przekręcić a zobaczycie że na ścianie światło drastycznie zmienia położenie. Tak więc od samego palnika a raczej paramertów jego wykonania bardzo dużo zależy.
Silver napisał(a):cień na zwykłych żarówkah H7 była o wiele lepsza niz ta do której pokazujesz rożnice na zdjęciach i smię twierdzić ,że te światła zwykłe sa zle ustawione a raczej nie ustawione.
sz.p.bartek napisał(a):Kase wyslali:
1. Wgi
2. MaGnezz
3. colin23
4. morenowe
5. drarcady
6. mig250
7. neevor
8. Axee
9. DOC
10. michalm x2
11. Sebik (przelew też wyszedł z mojego konta)
12. sz.p.bartek
13. Gajdar
gajdar napisał(a):To i ja poproszę.Właśnie miałem żarówki zmieniać to akurat mogę wypróbować zestaw.W razie co nie będzie olbrzymiej straty![]()
Przelew poszedłsz.p.bartek napisał(a):Kase wyslali:
1. Wgi
2. MaGnezz
3. colin23
4. morenowe
5. drarcady
6. mig250
7. neevor
8. Axee
9. DOC
10. michalm x2
11. Sebik (przelew też wyszedł z mojego konta)
12. sz.p.bartek
13. Gajdar
Powrót do Leon 1 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości