Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
mpuzon napisał(a):jutro jadę do ASO z jeszcze mała usterką - lusterkiem wstecznym wewnetrznym bo drga. Są tym zdziwieni bo nikt im jeszcze tego nie zgłaszał -
no trudno a jeździć sie ucze ale fakt przy wyższej prędkości pali że... a wkrety pomogły ani kropelka nie przechodzi przez to podszybie bo tam jest uszczelka i przez to teraz lepiej dociśnięta jestolus napisał(a):jesli chodzi o to spalanie to moga byc dwa powody,
1) musisz nauczyc sie jezdzic nowym autkiem
2) w bxe jest krotka skrzynia, wiec przy wyzszych predkosciach nie bedzie juz tak ekonomicznie.
poza tym pamietaj ze bxe to nie pompa a pompowtryskiwacz wiec zawsze troche wiecej spali.
z tymi wkretami to nie wiem czy pomoze, a w serwisie moga sie o to rzucac
mpuzon napisał(a):Czesc wszsytkim,
Mam pytanie duzo sie tutaj mowi o tym ze mata wygluszajca pod maska czesto jest mokra po deszczu czy myjce. Poradzil ktos juz sobie z ty w ASO. Bo wlasnie ma ten porblem maly deszczyk i juz jest wilgotne.
Matejko69 napisał(a):czytalem caly temat ale nie dojrzalem zeby komus innemu(moze pominalem jakies posty) odklejala sie konsola ?
Matejko69 napisał(a):prawdopodobienstwo demontowania konsoli w moim leonie 100%
AdamTower napisał(a):Matejko69 napisał/a:
czytalem caly temat ale nie dojrzalem zeby komus innemu(moze pominalem jakies posty) odklejala sie konsola ?
Matejko69 napisał/a:
prawdopodobienstwo demontowania konsoli w moim leonie 100%
Matejko69, chyba sam sobie odpowiedziałeś na pytanie. Skoro coś było grzebane to jest duża szansa, że coś będzie nie tak. Pomijając fakt - u mnie nic się nie odkleja.
Matejko69 napisał(a):uzywany, po dzwonie w belgii i tam naprawiany, prawdopodobnie strzelily poduszki i wymieniali konsole - prawdopodobnie bo moge tylko domyslac sie co bylo naprawiane - poduszki na pewno sa
Matejko69 napisał(a):Matejko69, obyś nie musiał nigdy z tego dobrodziejstwa korzystac. Oprócz tego że jest poducha musi jeszcze być podłączona i posiadać wszystkie czujniki. Wydaje mi sie że jak podłączą pod kompa w ASO to powinien być komunikat czy poduchy sprawne.
aroslaw75 napisał(a):A mnie sie wydaje z tych zdjeć że mam podobną strukture materiału.Jest to miekka struktura o kolorze czarnym. Chyba że wy macie inaczej.
BoRaS napisał(a):Jak napisalem, jest struktura w "ciapki" gumowa i miekka ale te ciapki sa bardziej regularne niz te na fotce Matejko69
Wrzuc fotke swojej deski jak masz
handlarze tak robią bo jest to o wiele tańsze niż kupienie nowej deski, za którą do leona trzeba dać grubo ponad 3tyś zł. Znam jednego leona u mnie na wsi, też sport-up, a deska obszyta.BoRaS napisał(a):PS Nie wiem kto sie chcial bawic w obszywanie naprawcze deski
AdamTower napisał(a):Wersja "zwykła" a Sport-Up oraz FR/Cupra mają inną strukturę deski. Kolega Matejko69, widać po fotelach, że ma sport-up a deska nie pasuje do tego. No i to by jednoznacznie wyjaśniało problemy z odklejaniem materiału.
noktoto napisał(a):AdamTower napisał(a):Wersja "zwykła" a Sport-Up oraz FR/Cupra mają inną strukturę deski. Kolega Matejko69, widać po fotelach, że ma sport-up a deska nie pasuje do tego. No i to by jednoznacznie wyjaśniało problemy z odklejaniem materiału.
Ta pierwsza fotka to nie Leon Matejko69.
BoRaS napisał(a):nie jestem pewien na 100 ale na 99,99999% tak
AdamTower napisał(a):Będziesz przejeżdzał przez Kępno to wpadnij, sprawdzimy wszystko
BoRaS napisał(a):Ale to tak na marginesie
aroslaw75 napisał(a):Jest to miekka struktura o kolorze czarnym.
AdamTower napisał(a):masz napis AIRBAG to masz oryginał
AdamTower napisał(a):Jakie masz fotele?
aroslaw75 napisał(a):Jeżeli ma klimotronica to jest to wersja Stylance.
Matejko69 napisał(a):czerwone wyprofilowane, mam wpiske STYLA4P77 i CH takze jest
Matejko69 napisał(a):czesciej z cari jestem w miejscowosci mroczeń
AdamTower napisał(a):a więc tak = masz Sport-Up czyli sportowe fotele....
jeśli jedziesz do Mroczenia musisz przejeżdżać przez Kępno, więc daj znać, jak będziesz.
AdamTower napisał(a):sportowe fotele, sportowe zawieszenie, skórzana kierownica i parę drobiazgów oraz deska w innej strukturze niż w bez SportUp.
taktiken napisał(a):na zdjeciu, ktore podeslales?
vr6 napisał(a):Procz parujacych refloktorow nic u mnie takiego nie wystepuje![]()
A z wycieraczkami tez nie mam problemu bo mam podgrzewane slupki
cypreess napisał(a):Jak to podgrzewane slupki ?![]()
cypreess napisał(a):Jak to podgrzewane slupki ?
Powrót do Leon 2 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości