Ja kupilem od niego identyczny zestaw do zamawianych grupowo za ta sama cene tj 189zl ( bez walizki). Co rpawda nie ma juz aukcji z tymi zestawami ale to tylko dlatego, ze skonczyly sie walizki
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
ciekawe z kim za ta sama cene? Bo grupowo bez walizki taniej wyszlopembuk napisał(a):za ta sama cene tj 189zl ( bez walizki).
Micz napisał(a):Albo może inaczej czy ktoś nie dostał?
Micz napisał(a):Co do drugiej tury ja się tego na chwilkę obecną nie podejmę bo baaardzo krucho u mnie z czasem, może w listopadzie dopiero
Micz napisał(a):
[ Dodano: Sro 22 Paź, 2008 ]
Albo może inaczej czy ktoś nie dostał?
Micz napisał(a):Najpierw wiercimy otworek za pomocą... otwornika
bono napisał(a):Jakiej średnicy wierciłeś ten otwór
loozik napisał(a):otwór wierciłem otwornicą 25mm, którą należy troszkę poruszać w prawo i lewo, żeby nam jajko wyszło
bono napisał(a):bo po przejechaniu 300 km mam wrażenie jakby świeciły coraz to mocniej.
Sammael napisał(a):PS: Swoją drogą, sorrki że się wtrącam ale nie sądzicie że ten temat to już przesada? rozrósł się strasznie...
Sammael napisał/a:
nie sądzicie że ten temat to już przesada
tzn ze sa jakies limity postow w temacie?
colin23 napisał(a):A swoja drogą to jeszcze może jak przyjdą te postojówki to też po 4 -5zł będzie kosztowała ich przesyłka do osób którym wysłąłeś xenonki.
colin23 napisał(a):wg mnie nawet jak to jest po 5-10 zł od każdego to powinieneś za to kupić sobie porządnego whiskacza bo zrobiłeś kawał dobrej roboty.
DOC napisał(a):Co do nadmiaru kasy to proponuje zeby wszystkie pozostalosci dac miczowi z przeznaczeniem naza fatyge
"
Axee napisał(a):bono, wez poprawke na to, ze te przetwornice sie dosc grzeja. A pod wplywem ciepla tasma dwustronna puszcza i przetwornica moze Ci odpasc w dol
wgi napisał(a):bono, a co jeśli (odpukać) odpanie?
Pasek jest za blisko chyba, żeby ryzykować
wgi napisał(a):Jaką taśmę użyłeś?
Powrót do Leon 1 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość