Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Dokladnie.topola napisał(a):Panem Wojciechem czyli to chyba będzie do Aligatora
Leoś napisał(a):Panowie dobry tuner w wielkopolsce?? ma ktos jakies doswiadczenia z GEKO-CARS z Poznania??
Qbaaaa napisał(a):Czy musze wymieniac wtryski przy tej modyfikacji???
PatTDI napisał(a):Dzikeuje wszystkim za przychylne opinie![]()
PatTDI napisał(a):Na obecna chwile mamy problem z dostepnoscia turbosprezarki dlatego nie jestem w stanie okreslic konkretnego kosztu i terminu wiec o czym mam pisac w mailu do klienta??
PatTDI napisał(a):Dzikeuje wszystkim za przychylne opinie
PatTDI napisał(a):Dzikeuje wszystkim za przychylne opinie
wlasnie o tym o cyzm napisales w tym temacie.zajcu, daj sobie spokoj z CS bo firma potraktowala cie jak powietrze i nalezy ich traktowac dokladnie tak samo. uderz np do Dynosoftu.PatTDI napisał(a):Na obecna chwile mamy problem z dostepnoscia turbosprezarki dlatego nie jestem w stanie okreslic konkretnego kosztu i terminu wiec o czym mam pisac w mailu do klienta??
Zajcu dzisiaj odebralismy turbosprezarki wiec mysle ze mozesz spodzeiwac sie kosztorysu na dniach. Mysle ze jezeli chodzi o nasza sprawe to mialo tu miejsce lekkie nieporozumienie poniewaz nie przypominam sobie zebym kiedykolwiek z Toba rozmawial (Z Twoim ojcem owsze). I myslalem ze zrozumial nasz nagly nawal pracy i brak miejsc w harmonogramie.
PatTDI napisał(a):Prosze moderatora o nie kasowanie mojego posta bo wydaje mi sie ze moge rowniez wyrazic swoje zdanie w tym temacie i obrazajacych nasza firme wypowiedziach.
PatTDI napisał(a):Jestem bardzo zdziwiony Waszymi wypowiedziami bo nie wiem co maja oznaczac slowa "obrosli w piorka" i inne i do jakich sytuacji sie odnosza.
PatTDI napisał(a):Osoby znajac Nas osobiscie wiedza ze jestesmy bezkonfliktowi i ze staramy sie pomoc jak tylko i komu tylko potrafimy.
PatTDI napisał(a):Powiem szczerze ze bardzo przykro czyta sie wypowiedzi ludzi na tym forum ktorzy nigdy z nami nie mieli okazji nawet porozmawiac.
PatTDI napisał(a):Zajcu dzisiaj odebralismy turbosprezarki wiec mysle ze mozesz spodzeiwac sie kosztorysu na dniach. Mysle ze jezeli chodzi o nasza sprawe to mialo tu miejsce lekkie nieporozumienie poniewaz nie przypominam sobie zebym kiedykolwiek z Toba rozmawial (Z Twoim ojcem owsze). I myslalem ze zrozumial nasz nagly nawal pracy i brak miejsc w harmonogramie.
PatTDI napisał(a):Pozdrawiam i co zlego to nie my
mlody napisał(a):Mam zamiar wpuścić wirusa do mojego Leo. Czy miał ktoś do czynienia z Compsportem w Łódzi zdaje sie że na Franciszkańskiej? A może polecacie jakąś inna łódzką firmę w której wykonywaliście mody?
Do obu firm mam mniej wiecej taka sama odleglosc.
konstant napisał(a):Jak mielibyscie wybierac miedyz Dynosoftem a Compsportem to ktora z firm wybralibyscie?
bono napisał(a):Jedyna różnica to naklejka na aucie
m-tronik napisał(a):Zajmuje się elektroniką w grupie VW, programiki pisze sam a strona jest narazie w przebudowie jak będzie gotowa to podam adres.
zielo napisał(a):m-tronikA konkretniej? ja jestem z Płocka wiec mam niedaleko.. zapewne wszyscy sa ciekawi jak wyglada Twoja dzialalnosc.. Dlugo juz piszesz, jakie efekty, hamownia jest? Jakie ceny i jakie projekty wykonales? Pozdrawiam
Mysle ze gdzies w granicach 110-115 KM - zalezy od stanu silnika, pompy itp...sucre napisał(a):ile mniej wiece ps mozna uzyskac po samym programie z tych silnikow??
sucre napisał(a):Witam.Podjalem decyzje o chipowaniu leosia.Zadzwonilem do 44tuning w Opolu i do Mastersa w Katowicach.Cena w Opolu to 2200zl a w Katowicach 1500zl przy czym Pan w Katowicach byl duzo konkretniejszy i obeznany w temacie.Mam takie pytanie...moj motor to 1.9tdi 90 ps ale niestety nie wiem ktora wersja ale slyszalem ze agr jest mniej podatne na tuning od alh wiec mam pytanie ile mniej wiece ps mozna uzyskac po samym programie z tych silnikow??
Powrót do Leon 1 - Techniczne Diesel
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości