Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Jestem od niedawna posiadaczem seata toledo II z 2002.Interesują mnie dwa paski umieszczone na tablicy zegarów....one powinny coś wyświetlac?
szczepan_owen napisał(a):a co w tym miejscu znajduje sie nowszych modelach??
kaCuCh napisał(a):Jeden pasek przeznaczony jest dla aut z automatyczną skrzynią biegów, a drugi dla radia. U mnie też nic nie wyświetlają, ale ja zmieniłem radio fabryczne z kasety na płytkę i jeszcze tego VAGiem nie ustawiłem. Mam nadzieję, że będzie śmigać.
mm.max napisał(a):kaCuCh napisał(a):Jeden pasek przeznaczony jest dla aut z automatyczną skrzynią biegów, a drugi dla radia. U mnie też nic nie wyświetlają, ale ja zmieniłem radio fabryczne z kasety na płytkę i jeszcze tego VAGiem nie ustawiłem. Mam nadzieję, że będzie śmigać.
VAGiem sie tego nie uaktywnia.
michał kozak napisał(a):jak zwykle w takich sprawach powinien się wypowiedzieć MenIB , ale o ile dobrze pamiętam to było na forum że tylko AURA MC obsługuję ten wyświetlacz .
baf napisał(a):Ja mam AURA CD i śmiga wyświetlacz aż miło
Odgrzeje temat. Potrzebna pomoc. Jak podłączyć aure cd 2 z FISem. Ja podpiołem tak i nic nie wyświetla mi się.MenIB napisał(a):[AURA CD2 chodzi na FISie.
papaleo napisał(a):No właśnie niemoge wprowadzic wartości +4
papaleo napisał(a):A jakie radio ma taką opcję, a najlepiej coś z mp3.
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości