Aktualny setup to:
- pompa 11mm
- wtryski moje hybrydy 216
- IC 150 + dolot SDI
- Turbo 150
- cała reszta seryjna

Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Wiesz co jak i gdzieGuma napisał(a)::brawo:![]()
ja tez tak chce!!
![]()
wielkie![]()
Szkoda ze takich serii nie robią
Chyba jeszcze nie bylo nic robione.mm.max napisał(a):
Aligator a czy głowica była dłubana
da3 napisał(a):wystarczy uwaznie czytac![]()
Aktualny setup to:
- pompa 11mm
- IC 150 + dolot SDI
- Turbo 150
- cała reszta seryjna
barth napisał(a):Ogladajac taki wykres zaluje ze nie mam AGRaoczywiscie Skoda Octavia Aligatora
![]()
Aktualny setup to:
- pompa 11mm
- IC 150 + dolot SDI
- Turbo 150
- cała reszta seryjna
adamtower napisał(a):Jest wypas. ciekawi mnie jak to się ma w konfrontacji z leonem Asgaarda i Hubrta, tzn. 150PD+?
Andrzej napisał(a):barth napisał(a):Ogladajac taki wykres zaluje ze nie mam AGRaoczywiscie Skoda Octavia Aligatora
![]()
Aktualny setup to:
- pompa 11mm
- IC 150 + dolot SDI
- Turbo 150
- cała reszta seryjna
Wynik bardzo ładny.gratulacje.
Brakuje jeszcze co najmniej jednej pozycji w zmianchTylko nie bardzo rozumię gdzie tu sensacja
Wtryski nie są Aligatorka tylko Fratelli Bosio włochy i jak poszukacie na forum to znajdziecie info z przed 2 lat o tym że są u mnie w ofercie.
Tak samo wykres z przed 2 lat VP 400nm 15.2/1/4mili zero dymu i sprzed roku 19tdi 90hp o mocy 154WHP 400nm na turbo PD150 + wtrysk PP520 +IC +pompa 11mm reszta naprawde totalna seria bez dolotów i wałków od sdi co daje bardzo zblizoną moc na silniku.
Jakoś z tego sensacji nie byłoPozdrawiam życze dalszych sukcesów.
Oczywiście o 154WHP i 400nm też nie słyszałeśPatTDI napisał(a):Andrzej napisał(a):barth napisał(a):Ogladajac taki wykres zaluje ze nie mam AGRaoczywiscie Skoda Octavia Aligatora
![]()
Aktualny setup to:
- pompa 11mm
- IC 150 + dolot SDI
- Turbo 150
- cała reszta seryjna
Brakuje jeszcze co najmniej jednej pozycji w zmianchTylko nie bardzo rozumię gdzie tu sensacja
Wtryski nie są Aligatorka tylko Fratelli Bosio włochy i jak poszukacie na forum to znajdziecie info z przed 2 lat o tym że są u mnie w ofercie.
Tak samo wykres z przed 2 lat VP 400nm 15.2/1/4mili zero dymu i sprzed roku 19tdi 90hp o mocy 154WHP 400nm na turbo PD150 + wtrysk PP520 +IC +pompa 11mm reszta naprawde totalna seria bez dolotów i wałków od sdi co daje bardzo zblizoną moc na silniku.
Z tego co znalazłem to Ibiza miała 388Nm ale tylko 150Ps
A jej najlepszy czas to 15,377 a nie 15,2.
Więc sorry Andrzej.
Wielkie GRATULACJE dla Aligatora.
Andrzej napisał(a):Oczywiście o 154WHP i 400nm też nie słyszałeśPatTDI napisał(a):Andrzej napisał(a):barth napisał(a):Ogladajac taki wykres zaluje ze nie mam AGRaoczywiscie Skoda Octavia Aligatora
![]()
Aktualny setup to:
- pompa 11mm
- IC 150 + dolot SDI
- Turbo 150
- cała reszta seryjna
Więc sorry Andrzej.
Wielkie GRATULACJE dla Aligatora.Pewnie za stary temat. http://www.unitronic.ca/index.php?MODID ... SUBMOD=GET tu masz listę modyfikacji umieszczoną na początku zeszłego roku co należy zrobić. Pokaż mi nowość
Auto robione na odległość razem z softem. A do czrnej zabrakło w owym czasie potrzebnych elementów i to wszystko. Nie ma czego roztrząsać. Istotne że, setup jest potwierdzony i sprawdził się w kolejnym przypadku.
Nie chodzi o ukłony.Ale skoro jesteś tak ironiczny to pokarz kto z naszych wcześniej uzyskał takie wyniki??PatTDI napisał(a):Andrzej napisał(a):Oczywiście o 154WHP i 400nm też nie słyszałeśPatTDI napisał(a):Andrzej napisał(a):barth napisał(a):Ogladajac taki wykres zaluje ze nie mam AGRaoczywiscie Skoda Octavia Aligatora
![]()
Aktualny setup to:
- pompa 11mm
- IC 150 + dolot SDI
- Turbo 150
- cała reszta seryjna
Więc sorry Andrzej.
Wielkie GRATULACJE dla Aligatora.Pewnie za stary temat. http://www.unitronic.ca/index.php?MODID ... SUBMOD=GET tu masz listę modyfikacji umieszczoną na początku zeszłego roku co należy zrobić. Pokaż mi nowość
Auto robione na odległość razem z softem. A do czrnej zabrakło w owym czasie potrzebnych elementów i to wszystko. Nie ma czego roztrząsać. Istotne że, setup jest potwierdzony i sprawdził się w kolejnym przypadku.
Zapomniałem że to Ty jestes mistrzem. Niskie ukłony dla Pioniera.
Andrzej napisał(a):barth napisał(a):Ogladajac taki wykres zaluje ze nie mam AGRaoczywiscie Skoda Octavia Aligatora
![]()
Aktualny setup to:
- pompa 11mm
- IC 150 + dolot SDI
- Turbo 150
- cała reszta seryjna
Po prostu ibiza nie miała takiej mocy i chyba napisałem że, w owym czasie pewne elementy były nie dostępne. Miała dokłądnie z tego co pamiętam 154hp od 2500do 5000rpm i to wszystko. Wieczorem przed zawodami szukaliśmy wtryskiwaczy do tego auta i było zamontowane coś co miało być od AXG. Potem się okazało że, kropki były tylko od AXGRogal napisał(a):Andrzej napisał(a):barth napisał(a):Ogladajac taki wykres zaluje ze nie mam AGRaoczywiscie Skoda Octavia Aligatora
![]()
Aktualny setup to:
- pompa 11mm
- IC 150 + dolot SDI
- Turbo 150
- cała reszta seryjna
to ja zapytam tak-jeśli ta ibiza też miała ok. 190km to jakim cudem robiła tylko 15,4s/400m?skoro Leony o podobnej mocy (zmierzonej na hamowni inercyjnej
) i cięższe o ok. 200kg przejeżdzają ten odcinek w 14,8-14,9s
Gratulacje dla Aligatora![]()
A zresztą o co ten cały OT chyba czas skończyć.
A można coś wiecej dowiedziec sie na temat tego projektuAligator napisał(a):A wracając do tematu to modyfikacje mojego samochodu będą kontynuowane niestety ale dopiero za jakiś czas bo teraz pochłania mnie zupełnie inny projekt
Tonny S napisał(a):A można coś wiecej dowiedziec sie na temat tego projektuAligator napisał(a):A wracając do tematu to modyfikacje mojego samochodu będą kontynuowane niestety ale dopiero za jakiś czas bo teraz pochłania mnie zupełnie inny projekt
Tonny S napisał(a):Kumam - kiedy otwarciez fajerwerkami
bo stronke widze juz zrobiłes.
Aligator napisał(a):Długo mnie tu nie było... A tu taka burza
Nie chcę kontynuować OT więc dodam tylko od siebie że Andrzej w niczym nigdy nie widzi sensacji bo wszystko już kiedyś zrobił więc nawet jeśli ktoś zaprezentuje 300KM z 1.9TDI to też żadna sensacja to nie będzieZresztą temat był o najmocniejszym (jak na stan z tamtego dnia, teraz to już nie wiem) VP w Polsce tak więc nie wiem o czym my tu w ogóle rozmawiamy
A wracając do tematu to modyfikacje mojego samochodu będą kontynuowane niestety ale dopiero za jakiś czas bo teraz pochłania mnie zupełnie inny projekt
Andrzej napisał(a):Aligator napisał(a):Długo mnie tu nie było... A tu taka burza
Nie chcę kontynuować OT więc dodam tylko od siebie że Andrzej w niczym nigdy nie widzi sensacji bo wszystko już kiedyś zrobił więc nawet jeśli ktoś zaprezentuje 300KM z 1.9TDI to też żadna sensacja to nie będzieZresztą temat był o najmocniejszym (jak na stan z tamtego dnia, teraz to już nie wiem) VP w Polsce tak więc nie wiem o czym my tu w ogóle rozmawiamy
A wracając do tematu to modyfikacje mojego samochodu będą kontynuowane niestety ale dopiero za jakiś czas bo teraz pochłania mnie zupełnie inny projekt
Masz rację co do polski masz palemkę pierwszeństwa.
Co do reszty to się nie dziwbo jakoś tak jest że jak poszukasz tematów starych jak świat to znajdziesz masę rzeczy które zrobiłem niestety dawno i jakoś nikt z tego sensacji nie robił. Mam więc prawo przypomnieć się od czasu do czasu. Niestety jestem i cały czas rozwijam tak swoją wiedzę jak i techologię. Wyników nie zamieszczam bo nikogo to nie intersuje poza ludzmi uczestniczącymi w prawdziwym sporcie. Zresztą obecnie to właśnie dla tych ludzi robię najwięcej. Więc niech ci się nie zdaje że stoję w temacie 1999r a tylko ty wykonujesz skki do przodu. Pamiętaj o tym
Andrzej napisał(a):Aligator napisał(a):Długo mnie tu nie było... A tu taka burza
Masz rację co do polski masz palemkę pierwszeństwa.
Co do reszty to się nie dziwbo jakoś tak jest że jak poszukasz tematów starych jak świat to znajdziesz masę rzeczy które zrobiłem niestety dawno i jakoś nikt z tego sensacji nie robił. Mam więc prawo przypomnieć się od czasu do czasu. Niestety jestem i cały czas rozwijam tak swoją wiedzę jak i techologię. Wyników nie zamieszczam bo nikogo to nie intersuje poza ludzmi uczestniczącymi w prawdziwym sporcie. Zresztą obecnie to właśnie dla tych ludzi robię najwięcej. Więc niech ci się nie zdaje że stoję w temacie 1999r a tylko ty wykonujesz skki do przodu. Pamiętaj o tym
my jako ludzie prości i nie uczestniczacy w prawdziwym sporcie nie jesteśmy godni poznać nowinek technicznych i rozwijających się możliwości tuningu kochanych przez nas silniczków tdiAndrzej napisał(a):Niestety jestem i cały czas rozwijam tak swoją wiedzę jak i techologię. Wyników nie zamieszczam bo nikogo to nie intersuje poza ludzmi uczestniczącymi w prawdziwym sporcie. Zresztą obecnie to właśnie dla tych ludzi robię najwięcej.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości