Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
brochas napisał(a):czy "skrecanie" bedzie dzialac jak wwszystko podlaczo ?
Piotrek_tdi napisał(a):a wrazenia prawie takie same....
Piotrek_tdi napisał(a):(taśme) pod kierownice
brochas napisał(a):tak, tylko ze ja mam zwykly lampy nie xenonowe nawet i chcialbym wrzucic bixenon
brochas napisał(a):w sumie juz teraz nie wiem
czy ktos moze mi powiedziec
czy jezeli kupie kompletne lampy bixenonowe ( zwykly, nie skretne ) z przetwornicami i zarowkami, to czy bez zadnych problemow bede mogl zamontowac je zamiast zwyklych lamp i czy wszystko bedzie dzialalo ? czy oprocz podlaczenia bede musial cos wykonac ?
Piotrek_tdi napisał(a):
będzie natomiast trochę sztukaterii z kabelkami (kosta od h7) i podłączeniem bi-xenonu
jeżeli napisze "ten typ tak ma" to mi uwieżysz?Ircyn napisał(a):nadal paruje
johnny napisał(a):ale co wiecej trzeba?
johnny napisał(a):Samopoziomowania to chyba poza fabryką nie da sie zrobić?
szukaj w modyfikacjach Dudekv i MenIBjohnny napisał(a):co do samopoziomowania to poszukam na formu
exb napisał(a):Panowie żeby nie zakładać nowego tematu odgrzeje kotleta. Mam u siebie bi-xenon i jak sie okazało skrętny (jest moduł AFS 5M0907357A) ale doświetlanie zakrętów nie jest załączone. Stąd moje pytanie: jak zakodować bordnetz? Chodzi mi o to czy w bajcie 23 bit 2 (Internal Turn Light Control Algorithm active) musi być "zahaczony" (1) czy nie(0)?
witam mam rozwaloną cupre w przód seryjnie nie miał xenonu a chciałbym dołożyć bi-xenon skrętny plus zderzak ze spryskami czy ktoś może mi powiedzieć co muszę kupić żeby wszystko działało jak z serwisu ?
exb napisał(a):Panowie żeby nie zakładać nowego tematu odgrzeje kotleta. Mam u siebie bi-xenon i jak sie okazało skrętny (jest moduł AFS 5M0907357A) ale doświetlanie zakrętów nie jest załączone. Stąd moje pytanie: jak zakodować bordnetz? Chodzi mi o to czy w bajcie 23 bit 2 (Internal Turn Light Control Algorithm active) musi być "zahaczony" (1) czy nie(0)?
witam mam rozwaloną cupre w przód seryjnie nie miał xenonu a chciałbym dołożyć bi-xenon skrętny plus zderzak ze spryskami czy ktoś może mi powiedzieć co muszę kupić żeby wszystko działało jak z serwisu ?
niq napisał(a):Kiedyś z ciekawości dzwoniłem do serwisu to wywalił 8000zł
Powrót do Leon 2 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość