TOMMI napisał(a):Panowie a jaki typ żarówki mamy w halogenach?
H3 12V 55W PK22s
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
TOMMI napisał(a):Panowie a jaki typ żarówki mamy w halogenach?
sleeper napisał(a):wsadź białe LEDy W5W - patent sprawdzony - wygląda OK
podobnie jak xenony HIDy nie są legalne
wgi napisał(a):medic tak jak slipek pisze ładuj ledy ale takie walcowe - czasem nie ładuj jakiś 4xLED czy cuś podobnego
tez wytrzymuja z 3 miesiace, przepalaja sie parami w odstepie kilku dni... a Osram Nightbreaker H1 polecam jako swiatla drogowe, poniewaz maja krotka zywotnosc, a na swiatlach dlugich zbyt czesto nie jezdzimy, to doskonale sie tam nadaja i dobrze swieca.tomciu napisał(a):polecam zestaw Philips BlueVision
venom171 napisał(a):WItam witam..
A co myslicie o taki zestawie do auta
http://moto.allegro.pl/item487283068_we ... n_hid.html
Cena nie za wysoka wyglada dosyc ciekawie jest pare filmikow ktore ukazuja prace w/w zestawu...12 miesieczna gwarancja itd certyfikaty itd... osobiscie jestem zainteresowany tym zestawem nie moglem wczesniej kupic tego co wszyscy posiadaja od Micza bo bylem chwilowo bez $
Prosze o jakies opinie na temat w/w zestawu
Za kazda opinie z gory dziekuje...
A jesli ktokolwiek bylby zainteresowany rowniez takim zestawem smialo mozna do mnie pisac na PW lub gg jestem wstanie zakupic taki zestaw gdyz sklep jest jakies 10 min drogi odemnie:)
Sebalenk napisał(a):skąd miałeś tak niska cenę? I czy ktoś może sie orientuje gdzie można w Poznaniu kupić tanio żarówki?
Sebalenk napisał(a):Tak to są dokładnie te, a przynajmniej tak wyglądają. Są niebieskie a świeca na biało...
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość