Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
taktiken napisał(a):jest widoczna klapa schowka, ktora jest szara...
do tego konsola na pewno nie wyglada tak u mnie jak na ponizszym foto:
martig napisał(a):mam taka swoja teorie ze FRki i Cupry sa lepiej wykonane...
martig napisał(a):...jezdze tylko do 100 km/h...
to raczej tłuamczy posiadanie 22 pukcików na koncie, sorki za OTnoktoto napisał(a):To tłumaczy to Twoje spalanie
noktoto napisał(a):Ja w FR TDI miałem potwornie skrzypiące drzwi kierowcy (usterka usunięta po wielu próbach, pomogła dopiero zmiana serwisu), czkawkę przy zimnym silniku i delikatnym dodawaniu gazu (czasami, praktycznie przeszło po aktualizacji softu silnika), wymieniono mi też lampkę ze względu na skopany przełącznik. Plastikowa osłona silnika wylądowała w garażu ponieważ regularnie spadała. Parowania reflektorów, drgającego lusterka nie uświadczyłem.
olus napisał(a):wracajac do tej czkawki: z ktorego miesiaca masz leona?
Leośśś napisał(a):były dwa notesy na bocznym fotelu i długopis jeszcze była może jakiś czujnik nawala
tarlosz napisał(a):Mam małe pytanie do posiadaczy FR
czy u was jak zaczelo byc naprawde zimno, po uruchomieniu silnika cieeezko wchodzi 2ka, bo ja musze bardzo delikatnie opoerwac lewarkiem zeby weszlo bez delikatnego gruchniecia, jak sie rozgrzeje to przechodzi, ustaje, dla mnie to chyba normalne ale wole sie poprostu upewnic
mapei napisał(a):Panowie przestały mi działać spryskiwacze czy ktoś miał cos takiego (oczywiscie płyn zimowy) czy to załatwie w ramach gwarancji ?
hornetka napisał(a):ale nawet jak jade po naszych cudownych gorzowskich drogach to skrzypi, dokladnie tak jak piszesz na wysokosci glowy, lewa strona, okolice slupka
Powrót do Leon 2 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości