b0g0b0jny napisał(a):Co to jest bez nieba![]()
To: http://mniam.net/vt/leon_vt2.jpg

Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Pośpiech napisał(a):Monika, jak się postarasz to mnie objedziesz (masz mocniejsze auto) i nie będę musiał Ci dać wygrać
Monika napisał(a):Jak to mawiają "trening czyni mistrzem"
Chyba trzeba będzie zorganizowac jakiś spocik w Poznaniu
cupra 2 napisał(a):Ja myślę że wszystkie 3 głosy były w zamiarze granatowego metaliku
ali napisał(a):Ale po co cokolwiek zmieniać - i tak wygra czarny! bezapelacyjnie
Zdecydowanie czarny ruulllleezzzzzzzzzz
Ach te kobiety - ostatnie słowo musi zawsze do nich należećMonika napisał(a):Zdecydowanie czarny ruulllleezzzzzzzzzz
Jesteś stronniczy![]()
To się nie liczy!!!
barth napisał(a):Dawno tak burzliwej ankiety nie byloale o to wlasnie chodzi
!!
P.s ma ktos pomysl na jakas ciekawą ankietęCzy robimy teraz glosowanie na silniki np . TDI , SDI , benzyna wolnossaca , benzyna turbodoładowana , benzyna wolnossaca + LPG , benzyna turbodoładowana + LPG
????
Dokladnieb0g0b0jny napisał(a):Rozumiem ze ankiety nie koniecznie musza dotyczyc tematow czysto motoryzacyjnych ?
Monika napisał(a):Czarny, czarny... - jaki tam czarny!!!
Powtarzam po raz kolejny: GRANATOWY METALIK![]()
![]()
mm.max napisał(a):Ja mam gratantowy ale wolę czarny
Monika napisał(a):mm.max napisał(a):Ja mam gratantowy ale wolę czarny
Ja Ci dobrze radzę, ty się zacznij solidaryzować ze swoim autem (kolor też)bo wiesz... On (Leon) może też przestać Cię lubić i stwierdzi że zamiast wozić Ciebie będzie pomykał z biuściatą mulatką
![]()
![]()
neeo@autograf.p napisał(a):Czarny jest najładniejszy
Bartek napisał(a):każdy samochód tylko czarnny
Monika napisał(a):Bartek napisał(a):każdy samochód tylko czarnny
Każdy, każdy.....
Leon nie jest jak każdy![]()
Leon jest Leon!!!
Bartek napisał(a):znam fajniejsze
Monika napisał(a):Bartek napisał(a):znam fajniejsze
Ja też znaM wiele innych fajnych i mniej fajnych aut, tylko mam do ciebie w związku z powyższym takie jedno małe pytanko: DLACZEGO MASZ TAKI SAMOCHÓD JAK MASZ A NIE INNY WG CIEBIE FAJNIEJSZY?????????????????
b0g0b0jny napisał(a):No i do tej pory mozno go bylo postawic na ulicy w W-wie i isc bez obaw do kina
Monika napisał(a):Bartek napisał(a):Oczywiście nie mówie że to złe auta, ale jest całamasa fajniejszych
Kiedyś dawno, dawno temu na zlot Harley-Dawidson gdzie stało na wielkiej polanie około setki pięknych, drogich motocykli, przyjechał chłopaczek jakimś małym motorkiem (chyba simsonem). Większość harlejowców zaczęła się z niego wyśmiewać i kpić. Wyszedł spośród tłumu do niego tylko jeden starszy pan (harleyowiec) i powiedział mu: "nieważne jest to kto czym jeździ, tylko jakie kto ma do tego serce"!!!
Tonny S napisał(a):Skończcie ta jałową dyskusje - Ankieta dotyczy koloru auta a nie rodzaju/marki auta
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości