Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
A czy łożysko w naszych leonach jest razem z Piastą ?
__radmak__ napisał(a):Wycie zostało zlokalizowane. Diagnoza to wymiana łożyska tylniego lewego, koszt imprezy z wymianą i łożyskiem SKF to 260zł. Dzisiaj auto będzie już do odbioru.
sleeper napisał(a):marcin u mnie jest podobnie![]()
buczenie słyszalne jest tylko przy małych prędkościach i co dziwne bardziej na zimówkach 195/65/15 niż na 225/45/17 i tylko przy skręcie w lewo (dźwięk z prawego koła)
Wydaje mi się że to łożysko się kończy...
Na początku myślałem że to koło obciera o coś, ale nie
tak i własnie takie mammarcin_kielce napisał(a):Jak rozumiem to jest łożysko na 1 koło??
colin23 napisał(a):a czemu tu takie samo kosztuje 150zł ? JAkieś inne? http://www.allegro.pl/item488847260_loz ... a_fag.html
marcin_kielce napisał(a):Dostalem wlasnie oferte Dexx.
Wiec stanie chyba na tym FAG. JayZ napisz prosze czy jestes zadowolony z tego lozyska i jak z jego jakoscia?
Pozdrawiam
Marcin
sleeper napisał(a):marcin_kielce, daj znać czy po wymianie buczenie ustanie
marcin_kielce napisał(a):U mnie halas pojawia sie tylko przy manewrowaniu przy malych predkosciach, ale zaznaczam tylko jak sie poruszam. Jak stoje w miejcu i skrecam kierownica-> cisza. Wiec wnioskuje z tego, ze to nie powinno byc nic ze wspomaganiem, maglownica etc. bo wtedy tez slyszalbym to buczenie podczas skrecania jak stoje...dobrze mysle??![]()
W moim czeronym pociskuJayZ napisał(a):Łożysko by huczało coraz bardziej w miarę zwiększania sie prędkości.
marcin_kielce napisał(a):U mnie halas pojawia sie tylko przy manewrowaniu przy malych predkosciach, ale zaznaczam tylko jak sie poruszam. Jak stoje w miejcu i skrecam kierownica-> cisza. Wiec wnioskuje z tego, ze to nie powinno byc nic ze wspomaganiem, maglownica etc. bo wtedy tez slyszalbym to buczenie podczas skrecania jak stoje...dobrze mysle??![]()
Powrót do Leon 1 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości