Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
kryha25 napisał(a):Jak się do nich dostać bo próbowałem zdjąć zaślepkę głośnika ale coś mocno siedzi.
Tomas1980 napisał(a):Czy ktos może wie jakie paramerty ma AURA CD (tzn. 4x? WAT wyjścia na głośniki)? Głośniki oryginalne, to gdzieś czytałem, że RMS 40W (moc max 80W)
Czyli z tego wynika, że jak nie mam wzmaka, to lepiej żebym nie szalał z mocą głośników, bo radio i tak nie podoła? Chyba jakieś zwykłe 165mm dwudrożne RMS np 50-70W powinny starzczyć?
Tomas1980 napisał(a):Poprostu chcę zrobić taki wymyk, że dwa dobre oryginalne wrzucę sobie w tylne drzwi, a dokupię 2 nowe i wrzucę je na przód.
Arci9 napisał(a):Polecam do 200zł Signaty H16, bardzo fajnie grają dołem, średnica może nie jest optymalna ale da się znieść
Nexus6 napisał(a):mają jeden minus - zasilane z z końcówki mocy radia nie pokażą nawet połowy swoich możliwości,
lepszym wyborem będzie Signat L16
Arci9 napisał(a):jak kolega zainwestuje te parę złotych wiecej do H16 to będzie miał na zaś
pkonrad napisał(a):Witam, czy duży problem jest z wymianą głośników wysokotonowych w Leonie 1P, czy trzeba demontować tapicerkę drzwi czy można się jakoś inaczej do nich dobrać
Powrót do Car Audio, CB, Nawigacja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości