Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
AdamTower napisał(a):Jak moc ma radio w 1P seryjne z MP3 ?
Nexus6 napisał(a):AdamTower napisał(a):Jak moc ma radio w 1P seryjne z MP3 ?
w zakresie dopuszczalnych zniekształceń nie więcej jak 4x7-8 W RMS
noktoto napisał(a): tego co słyszałem, seryjne radio gra marnie przez liche seryjne głośniki, sama ich wymiana sporo poprawia. W takim wypadku wymiana tylko dla wyglądu, zmieniarki i czytnika karty jakoś nie ma dla mnie sensu (szczególnie, że mam wejście USB).
AdamTower napisał(a):Myślę , że będzie problem jedynie z przesunięciem zegara
AdamTower napisał(a):będę w to wpinał Hertza ESK
pkonrad napisał(a):Na filmiku z youtube do którego link podał AdamTower jest szczałka na wyświeltaczu komputera. Trochę to dziwne, bo przecież RCD 510 nie posiada nawigacji GPS, więc skad szczałka kompasu na wyświetlaczu MFA Plus?
Nexus6 napisał(a):sugerowałbym zastanowić się nad innym zestawem, obecne DSK/ESK to "tania chińska masówka" z zestawami sprzed 3-4 lat mająca wspólne tylko logo firmy
AdamTower napisał(a):Pamiętam, że zawsze miałeś złe zdanie co do Hertza, ja byłem zadowolony, co byś innego polecił w cenie ok 400zł ?
Nexus6 napisał(a):obecnie z tanich zestawów (do 400 zł) które mają być zasilane z radia polecałbym Helixy DB62 lub Ground Zero GZTC16Mk2
pkonrad napisał(a):Czy do zamontowania tych głośników (jednych bądź drugich) będę musiał jeszcze coś dodatkowo kupować czy po prostu wyciągam stare oryginalne, wkładam nowe i po sprawie? Z góry dzięki za pomoc
Powrót do Car Audio, CB, Nawigacja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość