Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
marcin_kielce napisał(a):Ja chyba bede mial cale stolki grzane na srzedaz...moge oddac razem z przelacznikami na deske rozdzielcza.
marcin_kielce napisał(a):Ja chyba bede mial cale stolki grzane na srzedaz...moge oddac razem z przelacznikami na deske rozdzielcza.
ardi84 napisał(a):chciałem zamieścić szkic tego połączenia i wszystko było by jasne ale wyskakuje mi coś takiego:
antypolonia napisał(a):Aktualnie mam serie - stella w kwadraciki 2005R.
Kupiłem stołki z top sporta 2003R, jedna kostka wiec tylko poduszki z tego co piszesz.
Jutro wymieniam, wszystko podejdzie P&P?
PiterEL napisał(a):Czy w leonie gdzies pod siedzeniem jest jakis przekaźnik od grzania siedzeniami ?
to zamiontuj te małe z aledrogo o których mowa wyżej.szefu55 napisał(a):mieć ciepło w pupkę
hm. To wyglada na to ze w fotelach z TS'a tez szly różne maty. W FR są grzane również boczki.butcherDG napisał(a):ja kiedyś rozbierałem taki fotel od TS i maty były tylko na środku
transit_master napisał(a):hm. To wyglada na to ze w fotelach z TS'a tez szly różne maty. W FR są grzane również boczki.butcherDG napisał(a):ja kiedyś rozbierałem taki fotel od TS i maty były tylko na środku
Powrót do Leon 1 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości