Wiadomo brak $$$ jest podstawowym czynnikiem który blokuje możliwość zaznaczenia większości z przedstawianych opcji

Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
b0g0b0jny napisał(a):A jak mi siostra zalatwi robote w finlandii
mm.max napisał(a):Wielką frajdą jest cywilnym leonem killowac mocne wózki
szymono napisał(a):m.max jak ci sie to auto nie podoba to po jakiego grzyba kupowales trzeba bylo isc do salonu i bys nie marudzil bo non stop cos nie tak i zamknij ten temat bo juz naprawde nie che mi sie czytac tego typu postow , jak bys kupil niewiadomo jakiego zloma
barth napisał(a):wizz, a jakie sprzeglo zakladasz?
szymono napisał(a):A nie ma w tej znkiecie zakupu autka np TS-a????
m.max jak ci sie to auto nie podoba to po jakiego grzyba kupowales trzeba bylo isc do salonu i bys nie marudzil bo non stop cos nie tak i zamknij ten temat bo juz naprawde nie che mi sie czytac tego typu postow , jak bys kupil niewiadomo jakiego zloma za chore pieniadze a 53 450 za roczna 130 to nie jest duzo - podobno mowi sie tak: widzilay galy co braly![]()
a wyrazenie przesiakniety kropelka to tak brzmi jakbymci posklejal ten grill z 3 kawalkow albo i wiecej a o ile dobrze pamietam to tam bylo sklejone nad samym dzyndzlem co wystaje do otwierania maski
szymono napisał(a):podobno mowi sie tak: widzilay galy co braly![]()
Niektorzy maja 19' i jezdza na nich codziennie z mieszczeniem sie tez nie bylo problemu w Top Sporcie 17' masz seryjne a w Cupra R 18'bugajek napisał(a):Tonny S to pomysle o 17"mam nadzieje tylko ze sie zmieszcza...
Wiem ze zwykla 1.6 - czemu mialy by byc problemy ze skrecaniembugajek napisał(a):Tonny S, a jak tam ze skrecaniem, nie ma problemow?
a tak btw. nie mam TS tylko zwykla 1,6
mm.max napisał(a):szymono napisał(a):A nie ma w tej znkiecie zakupu autka np TS-a????
m.max jak ci sie to auto nie podoba to po jakiego grzyba kupowales trzeba bylo isc do salonu i bys nie marudzil bo non stop cos nie tak i zamknij ten temat bo juz naprawde nie che mi sie czytac tego typu postow , jak bys kupil niewiadomo jakiego zloma za chore pieniadze a 53 450 za roczna 130 to nie jest duzo - podobno mowi sie tak: widzilay galy co braly![]()
a wyrazenie przesiakniety kropelka to tak brzmi jakbymci posklejal ten grill z 3 kawalkow albo i wiecej a o ile dobrze pamietam to tam bylo sklejone nad samym dzyndzlem co wystaje do otwierania maski
Nie podpuszczaj mnie kolego bo skoro będziemy grać w otwarte karty to zagramy![]()
Nie będę się wypowiadał na temat tego co jest zrobione na zasadzie szplacha+plastelina może jestem osobą mało obiektywną wiecej mogą powiedzieć ludzie którzy zdobyli już szacunek m.in na tym forum i widzieli to wszystko, i nie robią innych w .......- jak coś się mówi, że jest wymienione na nowe (bądź przynajmniej proste) a później okazuje się ze jest wsadzone pogięte ze szrotu to przestań mówić o takich bredniach.
A grill był w więcej niż jednym miejscu klejony - przyszła zima wszystko się sypie
szymono napisał(a):podobno mowi sie tak: widzilay galy co braly![]()
Co innego co widziałem......i co się domyślałem a co innego w co jaką przekonującą gadkę uwierzyłem![]()
Masz rację szymono cudów nie można wymagać ale szczerości to raczej TAK
Jak się nic nie wie bądź udaje się ze sie nie wie o samochodzie to poźniej takie są efekty![]()
Mam nadzieje że wasz kolejny klient kupując czarnego Top Sporta TDi 2004 co robi setkę w 7,9 sekundy![]()
też zarejestruje się na forum i będzie mógł podzielić się z nami swoimi opiniami - chyba nic go nie zaskoczy w jego aucie
BTW
IC może ci pocztą przesłać - bo chyba wasi mechanicy nie wiedzą jak powinien dobrze fukncjonujący IC wygladać (raptem 200zł oszczędności fuck), komu innemu przy pierwszych letnich upałach motocykl by wyparował i amen
Innych przykładów też mogę sypać jak z rękawa
Przepraszam za OT ale mnie poniosło![]()
Wracając do tematu wśród planowanych modyfikacji zastanawiam się nad stage III proponowanym przez compsport zwiekszając moc przypuszczam do ok. 210KM i moment po ponad 400-440 NmTylko potrzeba impulsu w postaci porażki przy zabawie z jakimś mocniejszym wózkiem
i wtedy zaczynam gromadzić kasę
![]()
Zastanawia mnie także jakie audio u siebie macie bo mimo, że posiadam troche porządnych gratów, które czekają na założenie to Aura i głosniki seatkowe całkiem całkiem sobie radzą.
EDIT
P.S.
Sorry Tonny S nie ja zaczałem wyciągac brudy (tym bardziej że ktoś kto wypisuje ile kto zapłacil za samochód oceniając to jako nie wiele jest mało kulturalny) ale chyba ty też byś się oburzył i napewno napisałem to na ogólnym żeby wszyscy widzieli że tolerowanie pewnych zachowań też ma granicę - przyjmę oczywiście upomnienie ze strony admina z pochyloną głową ale faktów nie zmienię
Tonny S napisał(a):mm.max, mam cos takiego viewtopic.php?t=1309
dokupisz sobie srodkowy z "S" i masz grila od TS-a pasowac bedzie pasował kiedys widziałem takie cosik w ASO.
Monika napisał(a):A więc....
moim głównym celem jest na dzień dzisiejszy doprowadzić mojego Leosia do takiego stanu żeby się nie wstydził jak w końcu stanie w otoczeniu Waszych![]()
![]()
mw1978 napisał(a):Męczące jest wywalenie tego starego gdyz jest on przymocowany na zgrzewy. Grill TS musisz zaadoptować tzn wyciąc dolny pas plastiku który jest zbedny. Zrozumiesz mnie jak wyciągniesz stary i prównasz go z TS'owym.
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości