sucre, musisz te felgi przymierzyc koniecznie, bo tutaj nikt nie ma takiego et.
Chodzilo mi o et Tomasonow. maja et 35 i juz na rowno z autem
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
kamilsloma napisał(a):Ja dopiero co kupilem 17' do 1.6 wiec nie strasz mnie prosze ;P
Chyba nie bedzie takiego odczowalnego spadku mocy?
dominico napisał(a):Mi chodzi o to jakie najmniejsze koła można załozyc do Leona 1m a nie o największe bo własnie chce zmienic z 17 cali na 15 albo i mniej
dominico napisał(a):chce zmienic z 17 cali na 15 albo i mniej
kamil_n napisał(a):Na letnie planuje minimum 16
fr3ak napisał(a):erol, te pierwsze mają rozstaw 5x112 więc nie podejdą do Twojego 1m. A te drugie to repliki i są tanie. A za tą ceną podąża jakość...
DanTSN napisał(a):Dodam coś od siebie w tym temacie.....
Ostatnio kupiłem 17'' FR-kowe na oponie 225/45, jeszcze ich nie zakładałem ale wybór padł na nie gównie ze względu na wygląd.
erol napisał(a):fr3ak napisał(a):erol, te pierwsze mają rozstaw 5x112 więc nie podejdą do Twojego 1m. A te drugie to repliki i są tanie. A za tą ceną podąża jakość...
Tak wiem, że 5x100 rzuciłem poglądowo, bo akurat nie było aukcji 5x100tych germany. A tymi niże to ktoś z forum przypadkiem nie handluje
Jaaaaa napisał(a):malina czekam na zdjęcia, też na lato chciałbym kupić większe felgi, teraz mam 15, myślę że 17 by wystarczyły
Jaaaaa napisał(a):malina gdzie fotki??
Szczepek napisał(a):Ja takimi handluje i na felgach tej firmy jezdze (wzor audi A5), podobnie jak kolega ksl (wzor NEW RS4). jezeli chodzi o jakosc to stwierdzam, ze jest OK.
i nie zgadzam sie z tym co fr3ak napisal, bo jaka jest roznica miedzy tym, ze na feldze pisze germany czy italy? czy to jest jakims wyznacznikiem? owszem sa to repliki ale za oryginaly napewno nie zaplacisz 400 zl wiecej. zadzwon do salonu audi i zapytaj o ori fele do R8 - kupilbys za nie leona. takze jak ktos nie widzial i nie uzywal to niech sie nie wypowiada i glupot nie pisze!!! bo ludzi w blad wprowadza!!!
peter250 napisał(a):Jeśli chodzi o felunek Advanti to mam mieszane uczucia..
peter250 napisał(a):Tak ogólnie to najbardziej mi się widzą na tym samochodzie oryginalne felgi od FR-a (po 2003r). Ale trafić ciężko no i cena...
Sammael napisał(a):jak 16tki wyglądają
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość