Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Być może to jeden przypadek na ileś tam przewodów, ale chyba bym nie chciał być nr 2 przy większej prędkości
goodridge czy taka mieszanka goodridge + coś tam made by PTM
Micz napisał(a):ten koleś ma napisane, że wysyła tylko do UK, może uda mi się znaleźć potem tego od którego ja kupiłem. Ale tak jak pisałem wyszło mnie to z przsyłką koło 400zł.
Micz, a ja bym napisał maila do Goodridge'a UK - zrób lepsze foto tych przewodów dobrym aparatem i jedziemy z koksem. Trzeba utrzeć nosa skoro taka jest sytuacja.
Micz napisał(a):gluszcz, ten koleś ma napisane, że wysyła tylko do UK
Micz napisał(a):Uważacie, że powinienem wcześniej do nich zadzwonić? Ma to sens w ogóle? Czy wysłać odrazu z listem-reklamacją i żądaniem wyjaśnień?
Adamek napisał(a):...Dlatego ja się nie chwytam takich wynalazków...
Makalu napisał(a):nie wiem czy PTM skręca sam te przewody, czy też była to wada ORI
Grześ napisał(a):Makalu napisał(a):nie wiem czy PTM skręca sam te przewody, czy też była to wada ORI
przewody sa robione na miejscu w PTM
wgi napisał(a):Do przodu wchodzą po jednym przewodzie na koło więc dwa pozostałe (krótsze) idą na tył
TOMMI napisał(a):Czy te przewody nie są grubsze od tych z PTM?
http://www.re5pect.pl/index.php?product ... od_id=3299
wgi napisał(a):Marcin 5euro - płatne przy najbliższej okazji
marcin_kielce napisał(a):TOMMI napisał(a):Czy te przewody nie są grubsze od tych z PTM?
http://www.re5pect.pl/index.php?product ... od_id=3299
Są grubsze...
[ Dodano: Czw 27 Sie, 2009 ]wgi napisał(a):Marcin 5euro - płatne przy najbliższej okazji
a może byc![]()
![]()
marcin_kielce napisał(a):Tommi dokładnie tak, przynajmniej miejmy nadzieję![]()
To PTM to nie są oryginalne przewody Goodridge, oni mają podpisaną umowę i robią je na miejscu w PL. Te oryginalne Goodridge z UK są grubsze i jakoś tak lepiej wykonane...
Pozdroo
Staszek20VT napisał(a):Sprawdzałem ceny w UK i ten zestaw już z przesyłką do PL jest tam tańszy o około 70-80zł. A masz pewność, że oryginalny. Ja o ile się nie rozmyślę, będę zamawiał...
gluszcz napisał(a):Staszek20VT napisał(a):Sprawdzałem ceny w UK i ten zestaw już z przesyłką do PL jest tam tańszy o około 70-80zł. A masz pewność, że oryginalny. Ja o ile się nie rozmyślę, będę zamawiał...
cena za komplet na przód-ośka /2 długie do zacisku i dwa krótkie-najprawdopodobniej ida miedzy serwem a p.abs ,bo sprzedawca twierdził ze na 100% idą do przodu/to około 60 funtów,ja ich nie zakładałem bo w tym miescu mam juz przewody w stalowym oplocie.....
[url=http://images48.fotosik.pl/188/e47dac3faaaf75demed.jpg]Obrazek[/URL]
mozliwe że sa jakies inne zestawy G.gdzie jest przewód na przód i tył ale u mnie było wyrazie zaznaczone że to komplet na przód/oska/ a na tyle jest inny zupełnie komplet /metalowa rurka zespolona z krótkim przewodem.../i tak tez chyba jest w leonach a krótki przewód/na tyle/ znajduje sie w 4 motion....i mozliwe ze o to chodzi...
Staszek20VT napisał(a):Dobra, dobra... a teraz muszę to przeanalizować... CHAOS
marcin_kielce napisał(a):No właśnie ja mam przewody do 4WD i już zgłupiałem Mam je niedługo montować i muszę być na 100% pewien co i jak idzie bo nie chcę zrobić jakiegoś fuck upu
Powrót do Leon 1 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość