[center]
Warto również nadmienić, że Seat Ibiza został zwycięzcą plebiscytu tygodnika "Auto Świat" (niemiecki Auto Bild - przyp. red.) - "Auto nr 1 w Polsce!":
[center]
Moderator: Moderator LC Team
pkonrad napisał(a):Macie rację, ale i tak uważam że lepiej było by nie kombinować z silnikiem 1.4 TSI w Cuprze i podnosić mu moc o 20km. Ten motor w wersji 160km byłby idealny do Ibizy FR, a co Cupry można by zapodać 2.0 TSI 210km albo 1,8 TSI zwiększając mu moc powiedzmy do 190 koni
martig napisał(a):w Leonie Cupra 240KM FWD daje poplalic przy sliskiej nawierzchni
SopelGD napisał(a):Amilo, Ty jako znany 3miejski Playboy musisz ją mieć, a jeśli chodzi o wygląd to jak najbardziej pozytywny ale tylko w tej topowej wersji.
Uważam, ze jesteś w wielkim błędzie bo lepszej Ibizy Cupry nie było. Na wysokim poziomie jakość wykonania i na żywo wygląda b. agresywnie.roosman napisał(a):panowie - moim zdaniem to auto to tragedia w pełnym znaczeniu tego słowa. Brakuje to jakiego kolwiek agresywnego wyglądu. Wg mnie auto jest smieszne i gdyby nie ten wielki (z wiadomego powodu) napis cupra to nie posądziłbym że jest w stanie napędzać go wiecej niż 60koni.. Takie tuningowane wiaderko do zabawy w piaskownicy.
Tonny S napisał(a):Uważam, ze jesteś w wielkim błędzie bo lepszej Ibizy Cupry nie było.
Ale ty piszesz o zwykłej Izie a temat jest o wersji Cupra a to raczej coś innego, inna jakośc materiałow itp.roosman napisał(a):popatrzyłem sobie na fotki z linku pawel_ns na których to auto "widać" i tylko mnie to utwierdziło w moim zdaniu.
Możliwe ale proponuje ci poczekac z wydawaniem opini do czasu kiedy zapoznasz się z tym autem na live.roosman napisał(a):Tony S - mamy najwyraźniej odmienne gusta.
a ja powiem tak : "całkiem w cipkę"Tonny S napisał(a):Nowa Ibiza Cupra 1.4 biT 180 KM DSG 7b (oficjalna specyfikacja)
roosman napisał(a):panowie - moim zdaniem to auto to tragedia w pełnym znaczeniu tego słowa. Brakuje to jakiego kolwiek agresywnego wyglądu. Wg mnie auto jest smieszne i gdyby nie ten wielki (z wiadomego powodu) napis cupra to nie posądziłbym że jest w stanie napędzać go wiecej niż 60koni.. Takie tuningowane wiaderko do zabawy w piaskownicy.
pkonrad napisał(a):pawel_ns, to jest wersja Sport z pakietem stylizacyjnym. W ASO Solo Kielce mają taką na testówce, tylko ta z foto ma inne felgi i kolorek
Amilo, nie obraź się ale bardziej podoba mi się wersja z czarnym dołem, bez góry
Zadziwie cie troche bo taki własnie ma przyjechać.Patrox napisał(a):Zajebisty samochód tylko zapewne do Polski nigdy nie przyjedzie taki wypas.
Z tego co wiem to ok 80 tyś - wszystko zalezy od ojro teraz może byc troche drożej ale takie były założenia.Patrox napisał(a):A nawet to bedzie kosztował 100tyś.
Prezentacja całej odmłodzonej gamy Seata na 2009 r i testy Exeo, po weekendzie bedzie prezentacja.Patrox napisał(a):Tony a byłes na jeżdzie testowej czy tylko prezentacja?
Dokładnie, osobiście nie wchodziłem pod autotaktiken napisał(a):to jak krawat do ubrania roboczego na budowie, brrr.
taktiken napisał(a):Zdjecie 12/48 - to jak krawat do ubrania roboczego na budowie, brrr
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość