Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
100% do góry, bo płaciłem w ub. roku 12 zł i się cieszyłem, że tak tanio można często kupować.pióro - 25,90
kamil-leon napisał(a):A ten słupek w środku którego jest spryskiwacz trzeba odkręcać
kamil-leon napisał(a):Rozumiem, że combi i hb mają takie same wycieraczki
scooti81 napisał(a):W Poznaniu w ASO skody zaspiewali mi za ramie 48,58 , za pióro 25,00 i za zaślepke od wersji hatchback 12,00 = 85,58 PLNto chyba najdrozsza z wersji o ktorych tutaj czytalem! Tak więc szukam dalej.
topola napisał(a):do golfa IV 3d
topola napisał(a):szyba jest chyba mniejsza niż w leonie
tak o ok. 2 cm. Było na forum 1500 razy.krisow napisał(a):Czy pióro z Fabii Kombi jest naprawdę dłuższe,
stefdeath napisał(a):nie ma potrzeby żadnego przerabiania jak w przypadaku zestawu od kombi
kamil-leon napisał(a):BTW skoro jest krótsza ta od HB niż ori Leona tzn. że ma mniejszy zasięg i pracuje na mniejszej powierzchni szyby... więc
wgi napisał(a):to polecam polo
tatian napisał(a):krisow napisał(a):Czy pióro z Fabii Kombi jest naprawdę dłuższe,
tak o ok. 2 cm. Było na forum 1500 razy.
kamil-leon napisał(a):antoś, to akurat już wiem, że są inneale stefdeath napisał, że w przypadku zestawu z kombi trzeba dokonywać jakichś przeróbek...
Pioro jest na zatrzask, pociagasz i wychodzi.krisow napisał(a):PS. A takie pytanie jeszcze. Jak jest z wyjmowaniem zużytego pióra z tego ramienia od Fabii? Nie stanowi to większego problemu, siłą czy sposobem?
Axee napisał(a):stefdeath, a ja to robie nieco inaczej, luzuje srube kluczem 13, zakladam na te srube nasadowy klucz tak, zeby dysza w srodku sie zmiescila, nastepnie 2 ramienny sciagacz, 2 konce sciagacza zakladam o ramie wycieraczki, a srube sciagacza o nasadke klucza i dokrecam sciagaczTo bardziej cywilizowany sposob.
BlazejARL napisał(a):musze podgladnac na jakims spocie- jak bedzie ok to kupie orginal
BlazejARL napisał(a):musze zobaczyc leona z orginalem od fabii i zadecyduje
tatian napisał(a):Niestety oryginał poszedł do góry i trzeba zapłacić za niego ok. 95 zł, ale warto!
BlazejARL napisał(a):No i przyszla wycieraczka..
zabralem sie do zmiany...
kupilem ta z allegro za bodajze niecale 50 z wysylka..
i.... nie spodziewalem sie ze przyjdzie taki chlam
klauspolo miał taką zaślepkę, więc zwróćcie się do niego.Tworek napisał(a):czy miał ktoś kiedyś styczność z takim czymś .
Powrót do Leon 1 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości