Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
marcin_kielce napisał(a):Do srebrnego TYLKO grafit, ciemny grafit i będzie...
pkonrad napisał(a):będzie wyglądał jakby stał na 17" nie 18"
antoś napisał(a):TS-owe rozgwiazdy chyba najlepiej wyglądają w kolorze srebrnym.
maluj na bialo do niebieskiego bedzie pasowac a w bialym kazdy wzor wyglada dobrze
ares napisał(a):moze ktos ma gdzies fotke tego czerwonego ts'a z kielc na bialych?
antoś napisał(a):Jeszcze pamiętaj, że felgi mają plastikowe kapsle, które też byś musiał pomalować.
colin23 napisał(a):Hejka. Pytanie głównie do ludzi z woj. śląskiego: znacie jakiś dobry warsztacik od felg który porządnie maluje? Kupiłem 17 Cupry i są lekko poocierane i chyba będę je pomalował. Jedyne co wyszukałem to jakiś Alufelgi-Serwis w Katowicach-Panewnikach ul. Twarda 7.
blue_kos napisał(a):Siema znacie z wlasnego doswiadczenia jakis dobry i nie dorgi warsztak w warszawie (okolicach) ktora pomaluje proszkowo 17stki na czarno?
SEBOOL2006 napisał(a):blue_kos napisał(a):Siema znacie z wlasnego doswiadczenia jakis dobry i nie dorgi warsztak w warszawie (okolicach) ktora pomaluje proszkowo 17stki na czarno?
W Markach jest jeden zakład z tego co wiem malują proszkowo i dobrze kolega oddawał swoje felgi do malowania.
A drugi zakład jest jeszcze niedaleko Arkadii na ulicy Burakowskiej.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości