Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
ZIBIMIKO napisał(a):Witam srdecznie jestem od niedawna posiadaczem leona tdi, mam pytanie czy ktoś może mi polecić jakiś solidny warsztat samochodowy w łodzi dziekuje i pozdrawiam
bono napisał(a):www.sztupecki.pl
bono napisał(a):Helm napisał(a): z Łodzi może kojarzycie jakiś dobry serwis?
www.sztupecki.pl czyli Diagmech
Marcin_TDI napisał(a):gdzieś w grodzisku mazowieckim był chyba ten zakład
marcin_kielce napisał(a):Witam,
gdzieś na forum był podawany zakład z Warszawy gdzie mogę pomalować felgi w dobrych pieniądzach. Niestety za nic nie mogę znaleźć tych postówPamięta ktoś gdzie to było?? Albo zna ktoś może jakiś dobry namiar z Wawy gdzie mi odnowią felgi i pomalują je w piękny grafit??
![]()
Pozdrawiam
Marcin
marcin_kielce napisał(a):http://www.regeneracjafelg.waw.pl/index.php?menu=cennik
o ten warsztat mi chodziło, znalazłem. Polecacie go??
marcin_kielce napisał(a):A mogę przywieźć im swój lakier??
bono napisał(a):Z wielką przyjemnością POLECAM warsztat Pana Jarosława Tarkowskiego, który się mieści pod Warszawą w Sulejówku Miłosnej ul. 3 Maja 86. tel do serwisu 022 783 41 04
pardziak napisał(a):Panowie i Panie oczywiście ... mam problem a dokładnie wyciek ze skrzyni biegów więc konieczna szybka naprawa i tu jest problem gdzie mogę to solidnie zrobić w wawie za rozsądne pieniądze ... czy gdzieś ktoś tu to robił ...
bono napisał(a):Z wielką przyjemnością POLECAM warsztat Pana Jarosława Tarkowskiego, który się mieści pod Warszawą w Sulejówku Miłosnej ul. 3 Maja 86.
Świetne podejście do klienta, bardzo kontaktowi ludzie , do tego dodam, że nie są to "wymieniacze" a mechanicy co znają się na swojej robocie
taktiken napisał(a):iceman73, Wrocław - Dano's Monster Garage
Ojciec napisał(a):Mam problem z clima.... mianowicie przestała działać, komputer wyświetlą jakiś tam błąd i mechanik powiedział że clima jest pusta albo jest uszkodzony jakiś czujnik climy.
Auto jest na gwarancji więc odstawie do ASO tylko czy ktoś może mi polecić jakieś dobre ASO w okolicach Katowic, Bytomia,
Marcin_TDI napisał(a):bdbartek, możesz podać dokładniejszy namiar
bdbartek napisał(a):Marcin_TDI napisał(a):bdbartek, możesz podać dokładniejszy namiar
Obrazek
numeru ulicy dokładnie nie pamiętam. zobaczysz w każdym razie skode z napisami " serwis opon, naprawy samochodów " coś w tym stylu
numer telefonu jest więc o wszystko się dowiesz, rzeczowy człowiek
za naprawy w/w zapłaciłem 1500 zł z groszami.
pozdrawiam
Kashier napisał(a):warsztat w bielsku lub okolicy ,
Kashier napisał(a):Warsztat ktory naprawi godnie ewentualne usterki , zdiagnozuje problem bez ciśniecia wała , i moze zrobic chip.
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości