Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
skwerciu napisał(a):do każdego samochodu powinna być taka książka
skwerciu napisał(a):Ech, Seat się nie postarał
Kozak napisał(a):skwerciu napisał/a:
do każdego samochodu powinna być taka książka
jak nie ma to ją napisz
Kozak napisał(a):skwerciu napisał(a):do każdego samochodu powinna być taka książka
jak nie ma to ją napisz![]()
skwerciu napisał(a):Ech, Seat się nie postarał
Kozak napisał(a):przecież książki " Zrób to sam " nie piszą producenci aut ,
Kozak napisał(a):BTW czasy " Sam naprawiam swoje 126p " gdzie kupowałeś książkę i robiłeś remont auta już dawno minęły
szkło nie strzeliło...
Sammael napisał(a):szkło nie strzeliło...
to bardzo prawdopodobne, że strzeli. W paletkach wyciągnąłem to w mig, w łezce mi pękło. Spróbuj przeprowadzić pod lustrem dwa kable, po prawej i po lewej stronie i dopiero wtedy równomiernym rozkładem siły wyszarpuj, najlepiej z pomocą drugiej osoby - tyle mi przychodzi do głowy.
Ja przyssałem na środek przyssawkę (uchwyt z nawigacji) i szarpałem z wszystkich sił. Niestety dalej tego nie wymontowałem...
pisario napisał(a):Czyli ogolnie rozumiem, wymiana wkladu nietrudna?
PaVLo napisał(a):Ja dzisiaj wymieniłem swoje wkłady na niebieskie kupione na tej aukcji prawe na innej tego usera. Do tej pory grzało mi tylko lewe lustro i to średnio, teraz grzeją oba i całkiem przyjemnie, ale nie robią się gorące, tylko ciepłe.
Przy wymianie odkręciłem dół lusterek, to dwie śrubki a bardzo ułatwiają bezpieczne wypchanie starych szkieł oraz podejrzeć jak montujemy nowe.
ps/ na aukcji lustra z tyłu mają widoczne ścieżki, w rzeczywistości są dobrze zabezpieczone jakąś taśmą a kolor szkła to piękny niebieski a nie taki zielonkawy.
panowie, a widział ktoś, gdzieś niebieskie wkłady do 1M - lusterka łezki ? Przeszukałem allegro i jakoś widzę wkłady tylko do tych lusterek, co wychodziły przed łezkami...
Powrót do Leon 1 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości