Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
mr napisał(a):P.S. A jak zdjąć ten plastik żeby dostać się do głośnika, trzeba go podważyć czy przekręcić?
mr napisał(a):W tylnich drzwiach są tylko dwie śruby pod uchwytem zamka... a gdzie te następne dwie? Bo na dole drzwi nie ma tak jak w przednich - chyba że nie widzę?
mr napisał(a):Jako że nigdzie nie mogę naleść odpowiedzi chciałem zapytać jak mam pociągnąć boczek drzwi tylnych żeby nic nie połamać... do dołu czy do góry?
1. Ori głośnik jest zamontowany na kilkucentymetrowej plastikowej obudowie, co powoduje pewne zabezpieczenie przed dostawaniem się wody bezpośrednio do membrany i magnesu. Nowy głośnik ma być zamontowany bezpośrednio do drzwi, bez rzadnej uszczelki, obudowy, dystansu?
1. Ori głośnik jest zamontowany na kilkucentymetrowej plastikowej obudowie, co powoduje pewne zabezpieczenie przed dostawaniem się wody bezpośrednio do membrany i magnesu. Nowy głośnik ma być zamontowany bezpośrednio do drzwi, bez rzadnej uszczelki, obudowy, dystansu?
2. Na ORI głośniku znajdują sie równiez gumowe nakładki, które dotykają do boczków drzwi powodując lepszy bas oraz to, że dźwięk nie rozchodzi się w boczku tapicerki.
Co w przypadku kiedy nowy głośnik zamontujemypod tapicerką wewnątrz bezpośrednio do drzwi bez takiej nakładki???
leon_2003 napisał(a):3. Tweetery ORI umieszczone są na specjalnych zaczepach w boczku, zmieniając np na Tweetery Hertza, jak je zamontować, bo plug&play niestety nie wejdą w ORI miejsce - będą latać, można uszczelnić silikonem???\
leon_2003 napisał(a):1. Ori głośnik jest zamontowany na kilkucentymetrowej plastikowej obudowie,...
Nowy głośnik ma być zamontowany bezpośrednio do drzwi, bez rzadnej uszczelki, obudowy, dystansu?
leon_2003 napisał(a):2. Na ORI głośniku znajdują sie równiez gumowe nakładki, które dotykają do boczków drzwi powodując lepszy bas oraz to, że dźwięk nie rozchodzi się w boczku tapicerki.
Co w przypadku kiedy nowy głośnik zamontujemypod tapicerką wewnątrz bezpośrednio do drzwi bez takiej nakładki???
leon_2003 napisał(a):3. Tweetery ORI umieszczone są na specjalnych zaczepach w boczku, zmieniając np na Tweetery Hertza, jak je zamontować, bo plug&play niestety nie wejdą w ORI miejsce - będą latać, można uszczelnić silikonem???\
MaGnezz napisał(a):ale ten gosc podpial je na krotko,
MaGnezz napisał(a):Zwrotnice przykrecil do drzwi i tak zostawila wszystkie glosniki, na skretke, podlaczyl do kabla sygnalowego. O razu przypomniala mi sie bajka "sasiedzi"
MaGnezz napisał(a):Jakie gwizdki polecacie??
i gdzie Ci fachowcy, tylko jedna propozycja?
MaGnezz napisał(a):Jakie gwizdki polecacie??
MaGnezz napisał(a):ewentualnie http://www.topmarket.pl/g...HERTZ_DT_16.php
MaGnezz napisał(a):Jakie gwizdki polecacie?
inspiration2 napisał(a):mozecie doradzic jakie wybrac najlepiej gllosniki na przod i tyl tylko w drzwi...chodzi mi o jakies konkretne z dobrym dzwiekiem pozdro i dzieki z góry .
Arci9 napisał(a):inspiration2 napisał(a):mozecie doradzic jakie wybrac najlepiej gllosniki na przod i tyl tylko w drzwi...chodzi mi o jakies konkretne z dobrym dzwiekiem pozdro i dzieki z góry .
czym zasilane?piec samo radio? jaka kasa? jaka muza?
dymek napisał(a):http://www.allegro.pl/item624705649_dls_rs6.html
Sebalenk napisał(a):No a jeżeli przód już jest zrobiony? ;>
Powrót do Car Audio, CB, Nawigacja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości