Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
topola napisał(a):nie bedzie tam nic chaczyc
topola napisał(a):zawsze lepiej jest sie miło rozczarować
Axee napisał(a):RosenG, potwierdzam. Rowniez uzytkuje nacinane ATE PowerDisc z klockami ATE i zero problemow. Nie wiem jak z cena, podejrzewam ze nacinane 280-320pln, zwykle w granicach 180pln, klocki jak dobrze kupisz 100pln, jak zle do 150pln.
zielo napisał(a):Kup sobie zestaw ATE PowerDisc nacinane i bedziesz zadowolony. Uzytkuje te tarcze wraz z klockami firmy ATE od maja tego roku i jestem bardzo zadowolony. Nie ma mowy o pokrzywieniu tarcz, a przy okazji hamowanie ok
Chodzilo mi o cene kompletu 2szt. tarcz ATE PowerDisc 280mm, jak sie dobrze rozejrzysz to za 280-320pln kupiszoczkolek napisał(a):Axee napisał/a:
RosenG, potwierdzam. Rowniez uzytkuje nacinane ATE PowerDisc z klockami ATE i zero problemow. Nie wiem jak z cena, podejrzewam ze nacinane 280-320pln, zwykle w granicach 180pln, klocki jak dobrze kupisz 100pln, jak zle do 150pln.
Tarcze ATE PD 280 mm - 210 zł za sztukę, choc można tez taniej znaleźć, ale trzeba poszukać
Miras napisał(a):czy ktos z was jezdzil na komplecie tarcze Brembo i klocek Ferodo lub Textar
Miras napisał(a):ze pisze na nich FS III ale nie wiem co to oznacza wiec jakie ja mam klocki do tych zaciskow kupic???
Ja je kiedyś miałem i jako zamiennik serii sa OK ale MAX-y sobie daruj, dopiero ORO dają rade.Miras napisał(a):Jezdzil ktos z was na tarczach brembo? jak one sie zachowuja?
Miras napisał(a):Podobno jest to calkiem niezla tarcza a z drugiej strony bez porownania do ATE z tym ze ATE kosztuje drugie tyle
AutoElegance napisał(a):Brembo aktualnie produkowana jest w 8 fabrykach i niestety nie zawsze jest to jakosc BREMBO, czyli nigdy nie wiesz na co trafisz.
Miras napisał(a):aktualnie jest wsadzona zwykla gladka tarcza bez zadnych naciec i autko ladnie hamuje
papaleo napisał(a):te tarcze wyglądają całkiem przyzwoicie
papaleo napisał(a):Jutro to zakładam
Sammael te tarcze wyglądają całkiem przyzwoicie i nie wiem co miał by się z nimi stać.
Miras napisał(a):Gdzie kupiles te tarcze???
Tonny S napisał(a):dopiero ORO dają rade.
a prawda jest taka ze ori 312 w leonie to kupa. leon wogole nie ma hamulcow. dpopiero z zaciskiem takim jak ma Sam zaczyna to hamowac.wgi napisał(a):uwierz - na hamulcach mniejszych niż 312 auto tylko spowalnia
dave napisał(a):a prawda jest taka ze ori 312 w leonie to kupa. leon wogole nie ma hamulcow. dpopiero z zaciskiem takim jak ma Sam zaczyna to hamowac.
Tarcze Bosch 312- 8,50€
Klocki NK- 13€
Sammael napisał(a):Tarcze Bosch 312- 8,50€
Klocki NK- 13€
kurde ale czaryCiebie przód kosztował 100zł a mnie 0 więcej
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości