Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Z tymi obrotami to trochę strzeliłem bo z tego wszystkiego nie spojrzałem na obrotomierz. Było ok 140 km/h. Poza tym mnie średnie spalanie z wyliczeń i komputera mniej więcej pokrywa się i wynosi ok. 9,2 l/100kmzwirek75 napisał(a):ps. 5000 obr na piatce to 157 km/h ...a podobno mój dużo pali bo kierownik przyciska
pkonrad napisał(a):Co mogło być tego przyczynąZ góry dzięki za odp.
krz_p napisał(a):dodatkowo po 2 latach wymieniłem jeszcze zawory DV i PVC na najnowszą wersję oraz profilaktycznie ten nieszczęsny popychacz
za wymianę tych zaworków i popychacza liczą sobie w ASO "jak za zboże"
generalnie wydzwiek w ASO jest takie ze nie bardzo wiedza o co chodzi z tym popychaczem, patrzyli na mnie jak na przybysza z innej planety, i wez tu powierz swoja wycacana bryke takim typom
krz_p napisał(a):popychacz: 06D 109 309 C
wg cennika ze strony seata kosztuje obecnie 124PLN
[ Dodano: Nie 05 Lip, 2009 ]
instrukcja jak sprawdzić/wymienić popychacz
http://forums.vwvortex.com/zerothread?id=3750088
martig napisał(a):dzis byłem w innej sprawie w ASO i powiedzieli mi jeszcze inna wersje, ze tego sie nie wymienia, ew cała pompe
martig napisał(a):dzis byłem w innej sprawie w ASO i powiedzieli mi jeszcze inna wersje, ze tego sie nie wymienia, ew cała pompe
MikeLee napisał(a):A ja mam pytanko jaki odglos daje wam BOV(DV) normalnie to zawsze słychać psss..a u mnie taki smieszny odgłos
Powrót do Leon 2 - Techniczne Benzyna
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość