dave napisał(a):podoba mi sie to auto. jakby sie zdecydowali wsadzic tam 3,0tdi i 4x4 bylaby bajka.
no i tak moglby powstac Exeo FR albo Cupra jeszcze jakis fajny pakiecik zderzakow konurencja dla Octavii RS
Moderator: Moderator LC Team
dave napisał(a):podoba mi sie to auto. jakby sie zdecydowali wsadzic tam 3,0tdi i 4x4 bylaby bajka.
kamil_n napisał(a):tedy Exeo kosztowałby na poziomie Audi A4 co od razu by go dyskwalifikowało
martig napisał(a):wydaje mi se ze powinnien kosztowac mniej , ale nie wprowadza takiego zestawu bo utopili by sprzedaz A4
mm.max napisał(a):Żywcem wyjęta z A4 cabrio
Z tego co wiem to nie będzie przynajmniej na tą chwile.paramedic71 napisał(a):no i tak moglby powstac Exeo FR albo Cupra jeszcze jakis fajny pakiecik zderzakow
Zdaniem SEATA to nie jest konkurent Octavi tylko Passata, Mondeo itpparamedic71 napisał(a):konurencja dla Octavii RS
Tonny S napisał(a):Zdaniem SEATA to nie jest konkurent Octavi tylko Passata, Mondeo itp
Nie do końca to zasługa wyciszenia a silnika CRkaczy-k7 napisał(a):Pełen pozytyw, bardzo dobre wyciszenie wnętrza pojazdu, dopiero przy prędkościach powyżej 170 KM/H słychać szumy no ale to raczej normalne.
No ja miałem inne wrażenie dla mnie za miekki ten układ.kaczy-k7 napisał(a):Układ kierowniczy jest nadzwyczaj precyzyjny choć podczas manewrowania może sprawiać wrażenie jakby cięzko pracował.
kaczy-k7 napisał(a):Głownie pod uwagę brany był stosunek ceny do wyposażenia. Wyniki były podobno bardzo pozytywne, niestety przemiła Pani cen nie chciała zdradzić, wszystko zostanie podane do wiadomości publicznej najprawdopodobniej w dniu oficjalnej premiery (26-05-2009).![]()
kaczy-k7 napisał(a):No nixu mocne słowa ale to prawda, białe rękawiczki są. Mało tego specjalna procedura i "specjalni sprzedawcy" dla klienta zainteresowanego EXEO. Zdeczka przesada!!
mm.max napisał(a):Ludzie nie będą pewnie się o niego zabijać
Sammael napisał(a):mm.max napisał(a):Ludzie nie będą pewnie się o niego zabijać
i białe rękawiczki nie pomogą...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości