Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
210 KM też miała 2 IC - wynika z tego, ze to tylko soft.przemas napisał(a):jaka jest róznica pomiędzy wersją 210 a 225??Chyba rózni się oprócz elektroniki jakimis gratami i jest dołozony dodatkowy iC(ale to moje domysły).
pozdrawiam
mw1978 napisał(a):No i ten żółty kolorek ktory maja tylko prawdziwe sportowe auta!!!!!!!!!
mario q. napisał(a):mw1978 napisał(a):No i ten żółty kolorek ktory maja tylko prawdziwe sportowe auta!!!!!!!!!
No, no ugryź sie w język napstępnym razem zanim zaczniesz klepać w klawisze!![]()
Chyba nie chcesz nazwać Ibizy 1.4 60PS Stella prawdziwie sportowym autem!![]()
Matizy tez żółte ostatnio się pokazały!![]()
mario q. napisał(a):A tego to najstarsi górole nawet nie wiedzą...![]()
Jest plan zrobić specjalny program do tego autka... Żadensgo standartowego!![]()
Wpierw jeszcze chcę wpakować jajku w dupkę sondę szerokopasmową
i zobaczyć co się będzie działo na naszym zajebistym paliwie Pb95 i na Pb98....
Chce sprawdzić coby się nie okazalo, że seria może pluć aluminium przez wydech!
mario q. napisał(a):Czegoś chyba tu nie zrozumiałeś... Zresztą nie pierwszy raz....
Przeczytaj prosze jeszcze raz to co napisałem!
Andrzej napisał(a):mario q. napisał(a):Czegoś chyba tu nie zrozumiałeś... Zresztą nie pierwszy raz....
Przeczytaj prosze jeszcze raz to co napisałem!
Chodzi o plucie aluminium i testy polskiej PB.
Nie wydaje mi się aby to była twoja teoria przygotowania do wirusowania a zwłaszcza specjalnych modyfikacjiwięc wracam do tego co powiedziałem wcześniej. Nic do tłumaczenia nic do zrozumienia.
Nie powinno się po prostu niewiedzy uzbrajać w urzyteczne teorie na wypadek gdyby special soft sie nie udał.
Prawdą jest że, cupra cierpi na pewien rodzaj przypadłości ale nie ma on nic do paliwa i plucia alu![]()
Zapodawaj soft i ciesz się ze zwijania asfaltu. Ostatecznie nie ma to jak parę ładnych koni pod nogą
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość