Mam prośbę: czy ktoś ma może top sporta abym mógł go sobie obejrzeć gdzieś w moich okolicach? bo jak wiecie poluje na takiego i chciałbym widzieć co powinien mieć w wyposażeniu (lusterka, kierownica, tapicerka, itd.)
colin23, prosba zastanow sie najpierw zanim napiszesz posta czy nie mozna bylo zapytac w poprzednim topicu o to a nie od razu otwieranie nowego kolejna sprawa to nadaje sie do ogolnego a nie do diesla dlatego przenosze jak pozostale.
Tonny S: sorry za nietrafione podforum. Zapomniałem że są topsporty benzynowe też a w poprzednim nie dałem dlatego że nie każdy by go odwiedził czytając inny temat a w nim na końcu inną prośbę. Aha chodzi mi o modele odpowaidakjące rocznikowi 2002/03/04. Czy w tym czasie wyposażenie środka ulegało zmianie?
colin23, ulego w 2004 roku od wersji modelowej na 2005 i zmianie nazwy na FR (Formula Racing) zamiast Top Sport 2002/2003 i do wrzesnia 2004 byly takie same.
Colin podjedź do Hatlapy (DG) i zagadaj z Bartkiem z serwisu czy moze Cie jakos spiknac z kims kto popycha TSa na bank jest 1 w DG i 1 szt robią z blaszkami S1-XY.. ale z jakiego miasta to tego juz nie wiem, wlasciciel robi go w DG pomyka Katowice,Siemianowice,Sosnowiec i DG tam go widziałem osobiscie nie znam właściciela... powodzenia
Masz problem ze swoim urządzeniem lub chcesz go naprawić SZYBKO / TANIO /SOLIDNIE ZAPRASZAMY.http://www.banpost.com.pl
w wersji 2003 top sport byly juz inne lusterka.ja mam poczatek 2003 i mam jeszcze zwykłe Tak jak mowie u nas w krk z klubu sa dwa ts wiec zapraszam.diesel i benzyna takze do wyboru do koloru