Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Tak, mam wersje signo z 2001r., mialem aure kasete i dzialal, wymienilem na aure cd i tez dziala.arturmarki napisał(a):Axee, wyświetlacz działa u Ciebie od początku ?
Akurat kodowanie w tym przypadku nie ma znaczenia. Przy standardowym kodowaniu 00401 lub 00403 (z zewn. zmieniarka) powinno dzialac, w przypadku zakodowania dodatkowego wyswietlacza czyli 00405 lub 00407, po wyciagnieciu kluczyka ze stacyjki i wlaczeniu radia, wyskakuje w radiu (56) blad o braku dodatkowego wyswietlacza.papaleo napisał(a):Sprawdz kodowanie;
arturmarki napisał(a):No dobrze...jeszcze tylko muszę wyjąć radio.../ha ha... za wyjęcie radia w Salonie Seata krzyknęli sobie 60zł traktując to jako demontaż...no dobra tylko czy to nie przesada/ a propos...czy ktoś zna jakiś prosty sposób /oprócz użycia oryginalnych wsadów/ na wyjęcie radia, może ktoś z tym "walczył i zwyciężył"
![]()
Ori by Audi (A3 lifting)Rick Dangerous napisał(a):Ale mam inne pytano Axee na twojej fotce zauważyłem że masz podświetloną regulacje nawiewu to masz ori czy coś przekładałeś???
brak odpowiedniego sygnalu na kablach.przemekkaw napisał(a):Ewentualnie co może mieć wpływ na to że na wyświetlaczu jest ciemno kiedy kostki są podpięte.
przemekkaw napisał(a):jak zakodować radio na podaną wartość + 4.
jest co to oznacza ale jak zakodować?Przez vag? czy przez co?Podczas wprowadzania kodu??
yamahayzfr13 napisał(a):Mam u siebie w Leonie 1 fabryczną nawigacje ale bez kolorowego wyświetlacza.
Czy to jest to Aura? Czy co to jest?
Powrót do Car Audio, CB, Nawigacja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość