Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Sammael napisał(a):sztywniejsza kostrukcja budy jest w CuprzeR jest to moje przekonanie w oparciu o ETKE - jednak niczym innym nie potwierdzone
Sammael napisał(a):Lece do ASO zamówić bude LCR
joker66 napisał(a):Witam szanowne grono.
Chciałbym oddać swojego Leonka ASV w ręce ROGALA,tylko troszkę sie boję ze po zmianie programu będzie sie coś działo z autkiem.
Turbo nie wysiądzie?
Dwumas?
Półosie?
I jak ogólnie zniuesie to silnik??
Powiedzcie mi co mam robić,rozwiejcie moje wątpliwości,bo nie lubie jak autko nie domaga.
joker66 napisał(a):drugiej sie troszkę boje.
Sammael napisał(a):mam lęki i czasem się w nocy moczę.
joker66 napisał(a):No to co mam robić
Sammael napisał(a):Sprawdzam czujność nowych modów
joker66 napisał(a):Z jednej strony bardzo chcęa z drugiej sie troszkę boje.
joker66 napisał(a):Z forum wynika ze chipować wszystko co sie rusza
szymon251 napisał(a):a Jetronic?
szymon251 napisał(a):a Jetronic?
szymon251 napisał(a):w Dynosoft już byłem rozmawiałem i wiem, że są dobrzy, tylko wydaje mi się, że mają troszkę słabe programy 390Nm z ARL'a niby dużo ale wiem, że inne firmy mogą więcej
szymon251 napisał(a):inne firmy mogą więcej
szymon251 napisał(a):390Nm z ARL'a niby dużo ale wiem, że inne firmy mogą więcej
mtz napisał(a):szymon251 napisał(a):inne firmy mogą więcej
to jedz do "innej firmy"...
zdrowego ARLa to teraz szukac ze swieca. jak bedziesz mial kolo 185 kuca i 390 niuta na bezpiecznym programie to juz bedzie dobrze jak na obecne czasy!
zapoznaj sie z calym topiciem, przejrzyj reakcje ludzi po programach i sam zdecyduj...
ale nie wyskakuj z textami typu "robia wiecej"... robia to robia... ich sprawa...
szymon251 napisał(a):auto mam zdrowe
Sammael napisał(a):wgi, to ta locha nie byla mi potrzebna?![]()
No to teraz szok przeżyłem...
to ja wpieprzam ryż, żadnych wakacji, wypadów weekendowych, nic, nic. Tylko zeby loche wsadzić a tutaj mi mówisz że softem
... ale ja serio o tych 450![]()
[ Dodano: Sro 03 Cze, 2009 ]szymon251 napisał(a):auto mam zdrowe
to to się okaże dopiero jak zareaguje układ wtryskowy na podlanie paliwem.
Sammael napisał(a):to to się okaże dopiero jak zareaguje układ wtryskowy na podlanie paliwem.
ares napisał(a):to dobrze bo jesli bedziesz nastawiony optymistycznie to szybciej poradzisz sobie z wymiana sprzegla
szymon251 napisał(a):ares napisał(a):to dobrze bo jesli bedziesz nastawiony optymistycznie to szybciej poradzisz sobie z wymiana sprzegla
a jaki jest koszt sprzęgła? oczywiście takiego dobrego
zdunio906@vp.pl napisał(a):Witam. Czy ma ktoś zrobiony program w Unitronicu (Warszawa)
... Ktoś mógłby coś poradzić itp
...
Pozdrawiam.
Colgate napisał(a):zdunio906@vp.pl napisał(a):Witam. Czy ma ktoś zrobiony program w Unitronicu (Warszawa)
... Ktoś mógłby coś poradzić itp
...
Pozdrawiam.
Ja mam w ARL zrobiony program w Unitronicu, na którym auto jeździ już od 5 lat.
BlazejARL napisał(a):500Nm
BlazejARL napisał(a):ma turbo od mercedesa 2,7 ,przelot i virusa...
Sammael napisał(a):BlazejARL napisał/a:
500Nm
dobra bajka![]()
BlazejARL napisał(a):ma turbo od mercedesa 2,7
czarny-000 napisał(a):poza tym przyjzyj sie opisowi Sammael-a... przy 225 ps-ach ma 421 niutkow
BlazejARL napisał(a):CZEKAM NA OPINIE UZYTKOWNIKOW ARL PO PROGRAMIE
BlazejARL napisał(a): na twarzy pojawil mi sie banan jak zobaczylem jak objezdza WRX'a
Powrót do Leon 1 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości