Wskazniki Auto Meter
Wybrałem tą linie bo to kwestia gustu i nie będe miał jednostek metrycznych - bo zawsze uwielbiałem fizyke w szkole

Moje modele to 4304 i 4341. Nie pytajcie dlaczego 35 PSI

Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
mw1978 napisał(a):u mnie nie miałyby co mierzyc
Tonny S napisał(a):No i widzisz Hubert tak byś sie zastanawiał ile to tak naprawde wskazują hahahha te wskazniki, gdzie będziesz je montowałchodzi o firme jak i samo miejsce rozmieszczenia w aucie.
Asgaard napisał(a):Dzięki, troche zachodu było żeby je z Japonii ściągnąć, hehe... ale opłacało się
Asgaard napisał(a):No właśnie problem w tym, że mają tylko 'warning light' przy max doładowaniu. Ale wskaźnik jest elektroniczny więc mój magik-elektronik mi go przeskalujeMyślę, że nie będzie problemu z dorobieniem odpowiedniej tarczy w firmie w której Mw robił swoje tarcze do leona (no chyba że będzie to wtedy przeskaluje x2 i będzie do 4 barów
ewentualnie jako, że podciśnienie praktycznie nie występuje cofnę całość o 1 bar i będzie do 3 )
Niestety nie ma Defi BF które pokazują więcej niż 2bary
No ale ponad 2 bary i tak tylko w overboost'cie jest
Richi_TDI napisał(a):Hubert do ilu barów powinien być wskaźnik doładowania Twoim zdaniem, bo do tej pory myślałem, że 2.0 wystarczy, ale chyba byłem w błędzie...
Asgaard napisał(a):500euro za dwa wskazniki + centralka 52mm chyba są, nie pamiętam już.
CzekamyArtur20vt napisał(a):PS Jak zrobie zdjecia swoich - to wrzuce na forum...Artur
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości