Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
stefdeath napisał(a):...- często zdarza mi się podróżować w trasie przy prędkości 160-190km/h i już teraz w serii nie jest jakoś szczególnie cicho - czy na 2,5 calowym na 2 tłumikach w ogóle da się wytrzymać przy takiej prędkości?
erol napisał(a):a gdzie ty ciśniesz cały czas 180 i to dieslemi nie chodzi mi że tyle nie pojedzie :]
grabarz18 napisał(a):Chciałbym jednak zrobić małą modyfikacje i wymienić tłumik końcowy tak aby wychodziła z niego końcówka "na wprost" a nie w dół.
kamil-leon napisał(a):Zwykły tłumik, czy sportowy?
kamil-leon napisał(a):Tu masz np.kilka propozycji Ultera http://www.ulter.com.pl/index.php?show= ... =104&s=290
grabarz18 napisał(a):Wszystko fajnie ale ta cena...
grabarz18 napisał(a):Fajnie by było taki delikatny pomruk mieć ale nie zaraz żeby to się darło
antoś napisał(a):grabarz18, Przerabianie oryginalnego tłumika, dospawanie do niego końcówek jest raczej nieopłacalne gdyż ori tłumik od ARLa możesz mieć za mniej niż 200zł.
wgi napisał(a):
Tak chyba właśnie wygląda tłumik od sporta (seryjny zderzak)? Bo pod pakiet ts'a to nie podejdzie.
grabarz18 napisał(a):Panowie, może polecacie jakiś warsztat w Warszawie, w którym mógłbym wybrać końcówkę i by mi ją od razu wspawali w miejsce tego co mam teraz?
peter250 napisał(a):Ja miałem ich wydech (kompletny na 2 tłumikach) co prawda w innym autku i byłem średnio zadowolony. Dźwięk taki sobie i nie zliczę ile razy byłem na poprawkach (bo coś pękło, brzęczało itp). Osobiście nie polecam.
Powrót do Leon 1 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości