co do abay'a mam znajomych w ladku wiec na miejscu nikt nikogo nie zrobi w baniaka a i koszty przesylki moga sie nizsze okazac
Asgaard, no i mam nadzieje ze kiedys zobacze biale wskazniki na zywo i moze wtedy zmienie zdanie
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Asgaard napisał(a):no moze nie jest plug&play ale wsadzić napewno się da
mario q. napisał(a):Najchętniej to bym wszystkie 5 sieknął ale jak sie na to wszystko patrzeć!
klauspolo napisał(a):Mianowicie wskazówka od cisnienia doładowania strasznie mi skacze i brzeczy na wolnych obrotach i przy max doładowaniu, czy ma ktoś z was na to jakiś patent?
Patee napisał(a):jesli nie kupiles jeszcze tego gowna co sie nazywa Auto Gauge to prosze nie rob tego
szkoda twojej kasy
lepiej dozbieraj i --> Greedy, Defi, moze tez VDO
Potwierdzam, mialem kiedys taki wskażnik doładowania i dośc ze telepało nim jak dieslem na mrozie to potrafil wskazywac bzdury wzgledem VAG-a.Streat napisał(a):poczytaj sobie o nich na różnych forach a zobaczysz że te wskaźniki są mało precyzyjne..a właściwie to wskazują lepsze bzdury
klauspolo napisał(a):Zakładać wskażniki tylko dla wyglądu to![]()
Marcin_TDI napisał(a):jeszcze przy okazji jakby byla mozliwosc chcialbym zobaczyc ta temp oleju jak sie mocuje.
Streat napisał(a):buryy, nie lepiej było zaślepić EGR i tam wsadzić czujnik doładowania Mi się jakoś nie widzi robienie dziur w zbrojonym przewodzie...
Tomi napisał(a):ładna rzecz i nawet maja w wersji LHD poprawcie mnie jesli sie myle ze jedyny dostepny gotowy slupek mozna kupic od carzone ?
http://allegro.pl/item272562268_obudowa ... uning.html
niestety nie trawie tej firmy i nawet jesli by kosztowal 40 zł to i tak go bym nie kupil, wiec musze szukac dalej, i mam pytanie czy mam jakas alternatywe dla carzoneczy tylko pozostaje reczne rezanie badz klinika dzwieku
bono napisał(a):jak zrobic profi slupek
Jest to pomysl kolegi neck99 z OCP , jak dla mnie rewelka
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=10823
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości