Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
coolibeer napisał(a):No ja mialem ten sam problem. Albo przy zalaczaniu alarmu albo jak zamykalem kluczykiem. W aso ta usterke zdjagnozowali na uszkodzenie czujnika otwarcia klapy maski. Podobno ten mikrowlacznik byl zepsuty. Po jego naprawie czy tam wymianie wszystko jest juz dobrze. Prospect nie wiem czy u ciebie jest to samo. Jak juz sie dowiesz na 100% co to bylo napisz. Jestem ciekaw
prospect napisał(a):dzisiaj w krk zrobilo sie ciepleji juz sie nic nie dzieje
leo napisał(a):DWitek, a czy przypadkiem mikrowylacznik nie jest zintergrowany z zamkiem? Ja mam uwalona krancowke w drzwiach pasazera odpowiadajaca za wlacznie sie oswietlenia na suficie i w drzwiach, kiedy te sa otwarte. Okazalo sie ze tylko wymiana zamka moze to usunac, bo sam wylaczniczek jest nie do ruszenia. Nowy zameczek do jakies 400-600 (do drzwi pasazera) bo u kierowcy jest drozej...
leo napisał(a):zrob, moze odkryjesz cos dobrego, bo moi elektrycr rozebrali, stwierdzili ze nie da sie go wymienic, zlozyli wszystko do kupy i spokoj...ale wkurzajace jest to ze sie nie zapala oswietlenie przy otwarciu drzwi, a do tego alarm tez nie "widzi" otwarcia drzwi i sam sie uzbroi...czekamy (bo to nie tylko mnie interesuje)
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość