Wlasnie prysowalem sobie maske duzo malych rysk

Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Tomas1980 napisał(a):Tylko może najpierw spróbować tą TEMPO? To jest łagodna pasta, a jak nie pójdzie, to wtedy coś mocniejszego jak SONAX. Jeżeli pójdzie już na początku pastą Tempo, to nie będzie trzeba już używać typowo ściernej pasty.
oczkolek napisał(a):To chyba nigdy nie miałes porównania z innymi pastami ściernymi.
Matejko69 napisał(a):oczkolek napisał(a):To chyba nigdy nie miałes porównania z innymi pastami ściernymi.
mialem, tylko musisz wziac pod uwage to, ze jedna osoba czytajaca wezmie miekka sciereczke i zacznie lekko trzec, a druga wezmie jakas szorstka i zacznie trzec tak ze wiecej rys narobi niz usunie, tego sonaxa nie probowalem, poprostu na wszystko tempo dawalo rady, a juz nie wspomne jak na poczatku lat 90 ojciec skads przywiozl czeskie tempo - to byla pasta
to z zolwiem to pewnie linia turtle wax
sprajt napisał(a):polecam paste G3
tylko i wyłącznie G3.
cebulka napisał(a):A czy ktos z naszego forum próbowal tego:
http://allegro.pl/item714...is_renault.htmlNa jakims forum BMW bardzo dobrze sie o tym specyfiku wypowiadają.
iwo napisał(a):ja użyłem tego raz i więcej nie użyje, ładnie wypolerowane wszystko było a potem jak zaczęło schodzić po paru dniach to widoczny był taki biały osad, który bardzo ciężko schodził, mycie gąbką nie pomagało, paznokciem trzeba było skubać.
erol napisał(a):cebulka napisał(a):A czy ktos z naszego forum próbowal tego:
http://allegro.pl/item714...is_renault.htmlNa jakims forum BMW bardzo dobrze sie o tym specyfiku wypowiadają.
iwo napisał(a):ja użyłem tego raz i więcej nie użyje, ładnie wypolerowane wszystko było a potem jak zaczęło schodzić po paru dniach to widoczny był taki biały osad, który bardzo ciężko schodził, mycie gąbką nie pomagało, paznokciem trzeba było skubać.
ja używam tego po każdym myciu i wręcz przeciwnie w stosunku do Iwo sobie chwalę... Nie jest to jak piszą w aukcji pasta ścierna, więc nie pozdbędziesz się nią rys.. Nadaje natomiast mocnego połysku i wydobywa głębię koloru i powoduję że woda ładnie się perli po deszczu. Nie miałem takich problemów ja Iwo mimo że mam czarny kolor leona.. Co najważniejsze bardzo łatwo się nakłada i równie łatwo poleruje...
peter250 napisał(a):sprajt napisał(a):polecam paste G3
tylko i wyłącznie G3.
Pasta Farecli G3 jest dosyć mocno ścierna, poza tym zostawia hologramy widoczne w słońcu (w szczególności na czarnym lakierze). Uważam, że szkoda lakieru.
Jeśli już to polecam G10.
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości