Z góry dzieki za pomoc.
Pozdrawiam
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
TEGUSS napisał(a):3. Samodzielna instalacja
TEGUSS napisał(a):1. Czy jes możliwość zakupu haka przystosowanego do "szybkiego odkręcenia bądź schowania kuli"
TEGUSS napisał(a):2. Bez wycinania dziur w zderzaku...
TEGUSS napisał(a):4. Czy nie potrzeba dodatkowego modułu do wiązki elektrycznej
grabarz18 napisał(a):Jeżeli tak, to gdzie i za ile mogę takie coś zrobić w Warszawie lub okolicach?
grabarz18 napisał(a):Na początku chciałem to badziewie wywalić ale ze mam dziurę w zderzaku wiec bez sensu
supple napisał(a):cześc, jeśli myślisz o haku to polecam Ci przeczytanie też artykuły na ten właśnie temat w najnowszym "Poradniku Auto Świata" (maj 2009). Są tam zawarte porady jak wybrac i zamontowac hak oraz opisane różne wersje haków i jako nowosc i ciekawostka jest zaprezentowany hak firmy Brink, całkowicie howany pod zderzak bez koniecznosci odpinania lub odkrecania jakis śrub. Co do innych firm to napewno godne polecenia jest tez szwedzkie Thule.
gateway napisał(a):moze ktos mi podsunie jakis szybki sposob to wkleje na forum
gateway napisał(a):mam foty ale jakos jeszcze sie nie pofatygowalem aby wkleic. moze ktos mi podsunie jakis szybki sposob to wkleje na forum.
a hak jaki montowalem to steinhof. pozostaje tylko problem gniazda po odpieciu haka ale cos tam wymysle
kuzi69 napisał(a):No już się z tym pogodziłem, że coś tam będę ciąć ale dziury nie zostawie bo postaram się wykombinować zgrabną zaślepkę
siara napisał(a):Ja mam firmy Oris - to prawie to samo. Bez problemu działa i nie wadzi.
TEGUSS napisał(a):A i jak masz chwile czasu to SAM założysz go bez najmniejszego problemu.
TEGUSS napisał(a):Znajdź na forum jak zdjąć tylni zderzak lub niech Ci ktoś z etki zdjęcie podeśle i nie ma problemu
grabarz18 napisał(a):4. Hak może uratować ci auto jak ktoś ci na tyłku zaparkuje (poznane z autopsji)
Powrót do Leon 1 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 2 gości