Reklama

Zapraszamy do polubienia naszego nowego fanpage na Facebook'u.

Warsztaty i sklepy polecane przez Was

Dane techniczne, osiągi, eksploatacja....

Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior

Jaka lakiernie polecanie w Wielkopolsce

Postprzez drzewko » 3 czerwca 2009, 18:07

Witam, Z racji tego że mój leon ma już wypłowiałe kolory i porobiły się straszne odcienie chciałem go polakierować, w dwóch kolorach z drobnymi detalami.

Szukam lakierni najlepiej w okolicy poznania w której dobrze to zrobią (chodzi cale malowanie auta) Kogo byście polecili?
drzewko
Stella +
Stella +

Auto: Seat

Reklama

Re: Warsztaty i sklepy polecane przez Was

Postprzez belzi » 3 czerwca 2009, 18:12

drzewko, najpierw poszukaj zanim zalozysz nowy temat :nonono:
powered by ECUProject®
A4 + Yamaha WR450F + Yamaha FZ8
Obrazek
belzi
Cupra
Cupra

Auto: A4 + WR450F + FZ8

Postprzez drzewko » 3 czerwca 2009, 18:27

Belzi właśnie szukałem w tym temacie "Warsztaty i sklepy polecane przez Was" i nie znalazłem, ale teraz już bede wiedzieć ze temat mialem zalozyć w tym poście.
drzewko
Stella +
Stella +

Auto: Seat

Postprzez nasirus1983 » 9 czerwca 2009, 10:44

Witam,

Jakiś czas temu kupiłem Leona, który ma założone aluminiowe felgi o rozmiarze 17'' i opony na profilu 45. Niestety jazda po wrocławskich dziurach, na tych kołach jest tragiczna.
W związku z tym chciałbym zapytać czy zna ktoś we Wrocławiu jakiś serwis opon, w którym przyjęli by moje felgi w rozliczeniu lub zamienili na 15'' w tych samych granicach cenowych lub podobnych ? - generalnie chodzi mi o takie miejsce gdzie się bawią w skup, zamianę itd

Z góry dzięki za pomoc
nasirus1983
Stella
Stella

Auto: Leon (2001) 1.9 TDI

Postprzez Sammael » 9 czerwca 2009, 12:42

oszalałeś?

a co do oddania... wystaw na allegro... ale zamiana 17 na 15 :x
Był Leon 1M FR conversion ASV->BLT 230 KM/460 Nm
Było Audi S3 8P BHZ->CDLA 2.0 TFSI 360,1 HP/458 Nm Powered by COMPSPORT
Bylo Audi RS5 450KM. 4.2 FSI V8
Jest Audi A1 S-line 185KM - 1.4 TFSI(żono-wóz)
Jest Audi RS7 600KM. 4.0 TFSI V8
Sammael
Sympatyk LeonClub

Auto: Audi RS5
Silnik: CJXA 2.0

Postprzez belzi » 9 czerwca 2009, 17:15

Panowie, to jest temat o polecanych warsztatach, a nie o felgach, odbiegliscie nieco od tematu :spam: :nonono:
powered by ECUProject®
A4 + Yamaha WR450F + Yamaha FZ8
Obrazek
belzi
Cupra
Cupra

Auto: A4 + WR450F + FZ8

Postprzez peter174 » 16 czerwca 2009, 17:10

znalazłem w necie stronkę http://www.cartoteka.pl/ gdzie mozna sie wymieniac informacjami na temat serwisów samochodowych .. jak widac stronka jest w chwili obecnej jeszcze w rozbudowie i baza opinii jest dosc wąska ale mysle ze warta jest polecenia i z czasme bedzie dobrym doradcą w wyborze warsztatu .. a byc moze ktos z Was tez uzupełni te bazę o Swoj polecany warsztat :mruga:
Podpis niezgodny z regulaminem /usunięto Admin
peter174
Sport
Sport

Auto: Toledo ASZ

Postprzez Lew » 17 czerwca 2009, 09:28

Witam
Chciałem się zapytać czy zna ktoś dobry warsztat gdzie mogę zrobić diagnostykę silnika i przegląd, koło Bełchatowa lub w Piotrkowie Tryb.
Czytałem cały temat i tylko są podane warsztaty w Łodzi, ale szukam gdzie mogę jeszcze pojechać.
Lew
Stella
Stella

Auto: Seat Leon
Silnik: benzyna 1.8

Postprzez ADI_ » 21 czerwca 2009, 00:48

Witam
Szukam warsztatu lub osobę z okolic Poznania lub Piły, która zajmuje się serwisem klimatyzacji - chodzi o pozbycie się nieprzyjemnego zapachu z nawiewu... Już byłem u jednego "magika" i tylko kase straciłem :no:
Fachowo i najlepiej korzystnie cenowo ;)
LEON ZAWODOWIEC...i wszystko jasne ;)
ADI_
Stella
Stella

Auto: LeonARL/Leon1PFLTFSI

Postprzez megabc » 21 czerwca 2009, 08:21

ADI_, kumpel polecił mi kolesia ze Swarzędza, tel. 602 636 181, ul. Matejki 14. Najlepiej zadzwonić, koleś ma warsztat na podwórku.
Byłem u niego w czwartek ze swoją klimą, obadał ze wszystkich stron, znalazł usterkę - cewka elektromagnesu do wymiany. Jutro jadę do niego ją wymienić, to powiem coś więcej - ile zapłaciłem, jak fachowo podszedł do roboty... Zapytam go jeszcze o zakres usług, ale raczej robi wszystko co z klimą związane.
Na drogach jest mnóstwo nierozważnych kierowców. Jeżdżą wariaci na złamanie karku, aż ciężko ich wyprzedzić.
megabc
Sport
Sport

Auto: Leon 1M
Silnik: ASV 1.9

Postprzez ADI_ » 21 czerwca 2009, 13:28

megabc, Dziękować kolego :yes:
Jak będziesz miał jeszcze jakieś informacje będę wdzięczny... :papa2:
ADI_
Stella
Stella

Postprzez megabc » 22 czerwca 2009, 12:50

Właśnie wróciłem ze Swarzędza. Kolesia mogę szczerze polecić. Zajmuje się ogólnie elektromechaniką samochodową, pytałem o klimę - robi wszystko co z nią związane. Uwinął się w miarę szybko, biorąc pod uwagę fakt, że co chwilę przychodził jakiś interesant. Jest tam sam, więc musi się klientem zająć. Do roboty podszedł profesjonalnie, widać, że wie co robi. Byłem przy nim cały czas. Zapłaciłem w sumie 360zł, w tym cewka 120zł, a reszta to uszczelnienie (miałem w jednym miejscu mały wyciek), odgrzybienie, nabicie, robocizna. Za gaz policzył mi trochę mniej, bo miałem go trochę w układzie, więc go odpompował na początku. Jeszcze pomógł mi w wymianie filtra przeciwpyłkowego - miałem to zrobić sam, bo to żadna filozofia, ale powiedział, że spoko, jak już tu stoimy, to wymienimy. Na prawdę fachowiec godny polecenia.
Na drogach jest mnóstwo nierozważnych kierowców. Jeżdżą wariaci na złamanie karku, aż ciężko ich wyprzedzić.
megabc
Sport
Sport

Auto: Leon 1M
Silnik: ASV 1.9

Postprzez ADI_ » 22 czerwca 2009, 15:32

megabc, Dzięki za info kolego :))
Odwiedzę Go myślę że mi pomoże, z tego co piszesz to cenowo wygląda to również korzystnie !! ;]
Jeszcze raz dzięki, jakby co kiedyś :piwo:
ADI_
Stella
Stella

Postprzez lemiel » 5 lipca 2009, 20:25

Cześć!
Mam Leona od marca, komputer pokazuje kilkaset kilometrów do przeglądu serwisowego. Jako, że auto sprowadzone z Niemiec, to chciałbym żeby go też przy okazji „bardziej” dokładnie sprawdzili. Możecie poradzić gdzie się udać na ten przegląd?
W okolicach Tychów lub Chrzanowa?
Czy po prostu wybrać się do ASO w Tychach albo Katowicach?
lemiel
Stella
Stella

Auto: Leon 1

Postprzez Junikers » 12 lipca 2009, 00:00

Mam identyczny problem co kolega wyżej z tym, że wolał bym jakiegoś sprawdzonego mechanika niż ASO.
Chodzi mi o Poznań lub okolice.
Mam minimalne obawy, że autko mogło być gdzieś walnięte wcześniej i fajnie jak by je ktoś dokładnie obejrzał, sprawdził miernikiem lakieru i podłączył do kompa. Gdzie w Poznaniu uda mi się to zrobić? Wolę zapłacić trochę więcej, a mieć pewność, że będzie to sprawdzona osoba!
Junikers
Stella
Stella

Auto: Leon 1.6 16V 105KM

Postprzez rutek-wat » 12 lipca 2009, 07:32

Junikers, kolego zacznij używać funkcji szukaj na forum. Sprawdź co się wyświetli po wpisaniu frazy "warsztat and poznań"
Powodzenia :nauka:
rutek-wat
Sympatyk LeonClub

Auto: S-max

Postprzez Junikers » 12 lipca 2009, 22:03

Tak się składa, że szukałem i niestety nic aktualnego nie znalazłem.
Chyba, że chodzi Ci o ten temat, który został założony 3 lata temu, a ostatni post jest sprzed 2 lat.
Nie jestem leniem i wczoraj długo wertowałem to forum, ale chyba nikt tutaj żadnego dobrego warsztatu z Poznania nie polecił.
Junikers
Stella
Stella

Postprzez rutek-wat » 12 lipca 2009, 22:29

Junikers, skoro jesteś taki bystry to czemu nie zerkniesz w temat spotów poznańskich nie podjedziesz i nie popytasz chłopaków którzy są z poznania??
viewtopic.php?p=239694&sid=b1a8770ab600f69eb9f4e7c213c40b55#239694
rutek-wat
Sympatyk LeonClub

Postprzez Junikers » 12 lipca 2009, 23:06

Nigdzie nie napisałem, że jestem bystry. Nie mam zamiaru się również niepotrzebnie kłócić.
Jak to już pisałem w innym temacie - nie znam się za dobrze na samochodach. Między innymi dlatego się tutaj zarejestrowałem by się czegoś dowiedzieć i wymienić spostrzeżeniami z innymi użytkownikami Leona. Za każdą pomoc będę wdzięczny.

Co do tych spotkań to nie wiedziałem, że takie się odbywają. Jak już zarejestruję auto to z chęcią się wybiorę.
Pozdrawiam.
Junikers
Stella
Stella

Postprzez rutek-wat » 12 lipca 2009, 23:13

Junikers, mi wcale nie chodzi o kłótnie :peace:
Jeśli Ci bardzo zależy na info to pisz do chłopaków na PW
rutek-wat
Sympatyk LeonClub

Postprzez stefdeath » 15 lipca 2009, 13:27

Odradzam Norauto na głębockiej w Warszawie. Chciałem tam zrobić geometrię po wymianie piasty w przednim kole. Ustawili wszystko tak, że żeby jechac prosto kiera musiala być skręcona pod kątem 45 stopni. Kazałem poprawiać to coś pogrzebali i powiedzieli, że ich maszyna wskazuje że jest idealnie i że pewnie mam auto po dzwonie. Pojechałem do ASO Maran i tam ustawili mi wszystko idealnie, okazało się, że auto proste zawieszenie perfekt wszystko równiutko kiera idealnie prosta. Zresztą to nie był pierwszy raz kiedy Maran się sprawdził aż dziw, że to ASO- POLECAM!![/b]
stefdeath
Sport
Sport

Region: mazowieckie
Auto: CJSA
Silnik: benzyna 1.8 turbo

Postprzez goldi69 » 9 sierpnia 2009, 01:43

Pisalem juz o tym w innym temacie:

oto moj Leon po wypadku (pijany kierowca wjechal mi w tyl a ja nadzialem sie na hak typa z przodu)

http://img228.imageshack.us/gal.php?g=36517229.jpg

wstawilem samochod do Marana i zostawilem ubezpieczycielowi (PZU) do wyceny

zaproponowali mi 2 opcje:

23 tysie i biora samochod lub
10600zl i robie sobie sam

23 tysie za samochod ktory rok temu za 27 kupilem + 2 tysie za gaz wrzucilem zupelnie mnie nie satysfakcjonuja zwlasza ze z samochodu jestem bardzo zadowolony, wiec tylko opcja nr 2 wchodzi w gre, tylko tu mam pare pytan:

czy idzie jakos wyrwac wiecej od ubezpieczyciela, jak tak to jak to najlepiej zrobic (bo rozumiem ze bede musial podeprzec to jakimis argumentami) moze ktos mial juz podobny problem

druga sprawa to gdzie to zrobic, bo patrzac na to co poszlo to na dobra sprawe liczac czesc po cenach allegrowych to z lakierowaniem i cala reszta w 5 tysiach powinienem sie zmiescic w normalnym warsztacie, bo w Maranie mogl bym zrobic bezgotowkowo ale to chyba nie ma sensu

jak by co prosze o doradzenie jais warsztatow z Wawy i okolic
Leon Goldasa :)
goldi69
Stella +
Stella +

Auto: Leon 1.8 20v

Postprzez tatian » 9 sierpnia 2009, 08:50

goldi69
goldi69 napisał(a):http://img228.imageshack.us/gal.php?g=36517229.jpg
ten link nie chodzi.
1. Wiadomo, że na aucie zawsze się traci. A może jednak wymontuj to co lepsze z auta sprzedaj a zastąp to jakimiś badziewiakami i wtedy wyjdzie Ci coś więcej niż 23 tys.
2. Takie połowiczne naprawianie samochodu zdecydowanie odradzam. Kupisz gówniane części, resztę kasy przejesz a auto ani nie będzie wyglądać, ani nie będzie jeździć jak powinno a dodatkowo na bank za chwilę Ci się coś odezwie. Miałem tam podobnie w Ibizie, którą zrobilem po kosztach, pieniądze "przejadłem" a potem co chwila coś się odzywało. I powiedziałem sobie nigdy więcej tylko profesjonalna naprawa.
Obrazek
Był Seat Ibiza 1.2 (64 KM)
Był Seat Leon 1.9 TDI (110 KM)
Był Seat Leon 1.8 TSI (160 KM)
Był VW Golf MK VII 2.0 TDI (150 KM)
Był VW Golf 7.5 GTI (245 KM)
Jest Renault Clio IV 0.9 TCe (90KM)
tatian
Cupra
Cupra

Region: kujawsko-pomorskie
Auto: Renault Clio IV
Silnik: inny

Postprzez goldi69 » 9 sierpnia 2009, 11:22

rozmawialem juz z wieloma osobami i czesc z nich np odradza mi wogole Marana (osoby z forum) inne mowia ze wcale nie zrobi mi tego gorzej dobry blacharz a wezmie 50% tego co ASO

tu jeszcze raz foty, mysle ze nie jest to az tak duzy dzwon zeby zaraz caly samochod mial mi sie sypac

http://img194.imageshack.us/gal.php?g=92166626.jpg
Leon Goldasa :)
goldi69
Stella +
Stella +

Auto: Leon 1.8 20v

Postprzez roosman » 10 sierpnia 2009, 13:25

goldi - tak jak Ci już gdzies pisałem. Popatrz posty Arci9 i Marcin_Tdi viewtopic.php?t=307&postdays=0&postorder=asc&start=195
A tymczasem w garażu - 8,5l, 757KM, 16 cylindrów\
roosman
Cupra
Cupra

Auto: Mustang
Silnik: benzyna inny

Postprzez cartoteka » 19 sierpnia 2009, 14:00

peter174 napisał(a): znalazłem w necie stronkę http://www.cartoteka.pl/ gdzie mozna sie wymieniac informacjami na temat serwisów samochodowych ..

Witam serdecznie,

Wielkie dzięki za wyłowienie z sieci :)

CARtoteka to serwis, w którym znajdziecie/dodacie opinie o warsztatach samochodowych.

Wszystkich zainteresowanych zapraszam jednak do nowej CARtoteki. Serwis ma nową "twarz", ale i nowe funkcje.

Pod adresem www.cartoteka.pl wciąż na wasze pozytywne oraz negatywne opinie czekają tysiące warsztatów.
Dodatkowo każdy może już prowadzić książkę serwisową swojego pojazdu. Lista napraw wraz z cenami z pewnością ułatwi kontrole kosztów, związaną z użytkowaniem samochodu.

Już niedługo w bazie znajdą się również stacje benzynowe, wraz z aktualnymi cenami paliw.
Pojawi się też dodawanie do książki serwisowej każdego nowego tankowania, co pozwoli na zbadanie spalania i wydatków na paliwo.

Co więcej CARtoteka jest właśnie w fazie produkcji swego nowego dziecka, w postaci aplikacji na iPhona. Pomoże ona w razie potrzeby szybko odnaleźć najbliższe warsztaty, wraz z ich opiniami, dzięki czemu uzyskanie fachowej pomocy okaże się dużo prostsze. Aplikacja pomoże również przy tankowaniu, odnajdzie najbliższe stacje benzynowe wraz z cenami paliw, i nie trzeba więcej przepłacać :)

Zapraszam wszystkich użytkowników i fanów Seatów :)

W razie pytań i cennych sugestii proszę o kontakt na wątku bądź mailowo na m.sybidlo@cartoteka.pl

Pozdrawiam, Marta ;)

[ Dodano: Pon 24 Sie, 2009 ]
Wszystkich odwiedzających nasz serwis chciałabym poinformować o konkursie organizowanym przez CARtotekę wraz z www.ebut.pl.
Teraz za dodanie wartościowej opinii na temat warsztatu, w którym naprawialiśmy samochód, co miesiąc możemy otrzymać jeden z trzech talonów na zakupy w sklepie ebut.pl

Zasady konkursu są więc proste: najpierw na stronie www.cartoteka.pl odnajdujemy warsztat, w którym naprawialiśmy swój samochód, dodajemy stosowną, wyczerpującą i wartościową opinię na jego temat, i bierzemy udział w losowaniu talonów o wartości 299 zł, 199 zł i 149 zł.

I etap konkursu już za nami! Mamy już pierwszych zwycięzców!
Czekamy na następnych, zachęcamy więc do dodawania opinii :)

Dodatkowe szczegóły oraz regulamin znajdziecie na stronie konkursy pod adresem http://www.ebut.pl/plugins/_newsedit/news/9/index.php

Inne informacje, oraz wyniki pierwszego losowania na naszym blogu http://blog.cartoteka.pl/

Pozdrawiam,
Marta ;)
cartoteka
Stella
Stella

Auto: Ford

Postprzez The_GrabeK » 3 września 2009, 20:02

Rybnik, "Auto Silesia" (SEAT) -> omijać szerokim łukiem.
http://www.miplo.pl/point.php?p=0I3M121p

Pojechałem do nich po część, koleś podaje mi od razu. Mówię, że różne wersje i niech sprawdzi po VINie. Sprawdził... Dzisiaj auto trafiło do mechanika, miał wymienić i zonk. Nie pasuje.

To już drugi podobny przypadek w tym miejscu, a podejściu do klienta nie wspomnę, bo go nie ma. Zdecydowanie za to mogę polecić pozostałe serwisy w Rybniku (VW, Skoda) - miła obsługa, dobra robota i przede wszystkim są w stanie drobne rzeczy zrobić za "powrót do nas".
Na Śląsku wykreślamy nudę ze słownika! http://www.gdynudno.pl
The_GrabeK
Signo
Signo

Auto: Leon, Toledo

Postprzez sm00th » 5 października 2009, 13:15

Najprowdopodobniej szykuje mi sie wymiana elementu nagrzewnicy, a co za tym idzie trzeba bedzie rozebrac cala deske. Czy zna ktos warsztat w warszawie lub okolicach gdzie zostanie to rzetelnie zrobione i nie zedra ze mnie?

Pozdrawiam
Obrazek
AHF+ by MR-Motors 140@309
sm00th
Signo
Signo

Auto: Leo

ASO w Krakowie

Postprzez sicor » 18 października 2009, 19:57

Czy ktos ma jakies znajomosci w któryms z ASO w Krakowie. Z tego co sie orientuje sa 2:
* AUTO CENTRUM GOLEMO Sp. J.
* AUTO CENTRUM KACZMARCZYK

Czy ktoś wie czy warto tam jechac sprawdzić Leona przed zakupem? Potrzebuje kogos kto rzetelenie sprawdzi VAG'iem i powaznie podejdzie do tematu a nie na odp..... sie zeby było.

Przydadza sie czujniki lakieru . Zreszta wiadomo o co chodzi. Generalnie pierwsze ogledziny ze specjalista juz zrobione ale chce byc pewien zanim sie zdecyduje ...

Możecie cos polecić?

z góry dzieki
Czysta seria pije ---> Obrazek
sicor
Stella +
Stella +

Auto: search in progress..

Postprzez Jaaaaa » 23 października 2009, 14:16

mógłby mi ktoś polecić warsztat na terenie Białegostoku gdzie spawają tłumiki, rury wydechowe itp. z góry dzięki!
Jaaaaa
Signo
Signo

Auto: 1.9TDI 01r.

Postprzez Jew2 » 12 listopada 2009, 10:38

Czy ktoś słyszał o Auto Magic Sport Marek Ciesielski w Krakowie

Facet podobno kilka lat jeździł sam Leonem i poddawał go tuningowi, wiec wychodzę z założenia ze zna auto co do śrubki, jakieś opinie ?
Jew2
Stella
Stella

Auto: Seat Leon ( ARL )

Postprzez The_GrabeK » 2 grudnia 2009, 22:32

ARGA-L2 na allegro.pl ODRADZAM

Sprzedają skrzynie biegów po renowacji i inne elementy.

Jeśli ktoś ma boską cierpliwość to może nie jest źle (skrzynia jeszcze nie zamontowana).

Na wymianę daje się swoją skrzynię - info, że całą. Skrzynia wymontowana, mają być we wtorek wieczorem.

Dzwonią ok. 19, że nie da rady jednak i że na drugi dzień rano (poza miejscem zamieszkania, ale to był mój wymóg z powodu studiów).

Skrzynia jest, dostają moją, ja biorę tamtą (jest DLP zamiast umówionego DUU).

Mechanik dostaje to wieczorem i za chwilę telefon "Brakuje łapy i czujnika prędkości".

No więc dzwonię (fakt, ok. 22 już) - odpowiedź, żebym zadzwonił rano.

Napisałem im wiadomość na GG, rano dzwonią - miał to pracownik sprawdzić, czy są te 2 części wyciągnięte (oczywiście o 7.30 rano tego nie zrobił).

Szef przeprasza i zapewnia, że będę to miał tego samego dnia najpóźniej o 20 w domu.

Jest 21.00 pisze SMSa i dostaję odpowiedź, że... wysłali pocztą, bo nie mieli po drodze i będzie jutro (pocztą jutro, dobre.)

Pewnie dostanę części w piątek, albo poniedziałek.

Dalej nie wiem, czy to nawet działa - skusiła mnie 6-miesięczna gwarancja i fakt, że zdjęcia które zamieszczają wyglądają dosyć profesjonalnie (lepsze to niż ze szrotu - w ASO ciekawostka... prawie 16.000 %-) )

Poinformowałem szefa, że nie omieszkam tego skomentować na allegro - to mi jeszcze odpisał, żebym go nie straszył bo ten, który to przywiózł pytał się mnie 3-krotnie o te części (akurat...), a przy kupowaniu byłem o tym poinformowany (akurat...)

Zobaczymy jak będzie działać - ale fakt, że auto ponad tydzień uziemione przez ich problemy w komunikacji. Żenada.

Dodano 4.12.2009:

Części zostały dosłane - oczywiście po terminie (miało być 03.12, było 04.12) a dodatkowo przesyłka była pobraniowa - 30PLN.

Tak więc jeśli ktoś może zostać bez samochodu przez łącznie tydzień, nie przerażają go dodatkowe koszty (nawet symboliczne) oraz "użeranie się" ze sprzedawcą to proszę bardzo - ja mówię pas.
Na Śląsku wykreślamy nudę ze słownika! http://www.gdynudno.pl
The_GrabeK
Signo
Signo

Auto: Leon, Toledo

Postprzez Helm » 3 grudnia 2009, 14:42

Zna ktoś jakiś serwis w Warszawie który zajmuje się naprawą zamków, alarmów i wymianą wkładek w drzwiach (dorabianych pod kluczyk) ? Naprawa dotyczyłaby Clio '99 w stanie - trup, więc im taniej tym lepiej :)
Obrazek
Helm
Sport
Sport

Auto: Bawarka

Postprzez oczkolek » 3 grudnia 2009, 15:12

Helm napisał(a):Zna ktoś jakiś serwis w Warszawie który zajmuje się naprawą zamków, .............. i wymianą wkładek w drzwiach (dorabianych pod kluczyk) ? Naprawa dotyczyłaby Clio '99 w stanie - trup, więc im taniej tym lepiej

http://www.chimko.pl/
Pozdrawiam
Oczkol

Leon, Seat Leon

MASZ PROBLEMY Z WENTYLATORAMI CHŁODNICY/KLIMY (I BIEG) -> PISZ DO MNIE NA PW
oczkolek
Administrator LC Team
Administrator LC Team

Region: mazowieckie
Auto: Seat Leon
Silnik: CJSA 1.8

Postprzez Helm » 5 grudnia 2009, 02:25

Dzięki wielkie, a znacie może jakiś warsztat zajmujący się szyberdachami ?
Obrazek
Helm
Sport
Sport

Auto: Bawarka

Postprzez Figar » 7 grudnia 2009, 00:42

Szukam w Warszawie godnego polecenia warsztatu specjalizuajcego sie w autoalarmach.
Figar
Stella +
Stella +

Auto: Leon Top Sport

Postprzez kamilwsp » 20 grudnia 2009, 00:56

Białystok - jest bardzo dobry warsztat w Ksieżynie koło Białegostoku. Swiadczone są tam uslugi mechaniki i lakiernictwa a także elektronika samochodowa. Wiem że zwłaszcza elektryk zna się na rzeczy i jest najlepszym fachowcem napewno w woj. podlaskim jeżeli chodzi o system common rail. ogólnie posiada wszystkie interfejsy do podłaczenia praktycznie każdego samochodu i nie tylko vw/seat. Mechanicy również zrobią fachowo od wymiany zawiesszenia po wymianę silnika.
Niewodnicka 26 Ksieżyno
Podpis niezgodny z regulaminem -> usunięto. Administracja LCT.
kamilwsp
Stella +
Stella +

Auto: Toledo 1,9 TDI 2000

Postprzez Rado1.6 » 20 grudnia 2009, 12:21

Znam dobrego specjalistę od zamków. Potrafi wiele cudów i jest dość tani. Otwiera zatrzaśnięte auta. Polecam. Warszawa ul.Wileńska 2X Dokładnie nie pamiętam. Ale jbc to na priv, to odnajdę gdzieś zapodzianą wizytówkę.
PS. Mi za wymianę silniczka ryglowania bagażnika policzył 80zł a w ASO mówili o przynajmniej 250zł :)
Rado1.6
Sport
Sport

Auto: Leon 'o2 BcB--

Postprzez Jew2 » 20 grudnia 2009, 13:27

znacie jakiegos speca od diesli w Krakowie ?
Jew2
Stella
Stella

Auto: Seat Leon ( ARL )

Postprzez kintrab1 » 27 grudnia 2009, 21:53

Koledzy, a ja poszukuje dobrego mechanika w okolicy Legnicy czy ma ktoś dobrego fachowca który naprawdę zna się na swoim fachu??
Mistrzem można zostać a nie się urodzić...
kintrab1
Stella +
Stella +

Auto: Leon 1.9 TDI ASV

Postprzez DańeL » 11 stycznia 2010, 13:34

Szukam warsztatu w okolicach Sycowa, Oleśnicy, ew. Wrocławia gdzie można sprawdzić Leona przed zakupem. Co polecicie?
DańeL
Stella
Stella

Auto: Leon 1M TDI 110

Postprzez wgi » 11 stycznia 2010, 13:56

DańeL, zadzwoń do jetronika albo dynosoftu