Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Helm napisał(a):W Maranie nie obsługują aut na 17'' felgach
Helm napisał(a):W Maranie nie obsługują aut na 17'' felgach i sie nieźle cenią.
KoLoS napisał(a):Helm napisał(a):W Maranie nie obsługują aut na 17'' felgach i sie nieźle cenią.
nie ogarniali 18" bądź też aut z obniżonym zawiasem i auta jeździły do "sąsiadów" nie wiem jak jest teraz i kto konkretnie w moim aucie robił zbieżność, ale po 2 razach kiedy nadal stery mam nie tak jak trzeba 3 raz już nie zrobię u nich zbieżności.
Asko, za 1 razem ustawili mi tak idealnie że nie mogłem w to uwierzyć, za 2 razem auto jeździło prosto ale stery nie były idealnie prosto
olus napisał(a):maran nie ma sprzetu do ustawiania zbieznosci na kolach powyzej 16 cali. (za male pajaki na kola) na 17 i wiecej odsylaja na zaprzyjazniona stacje disgnostyczna.
maja podobno niedlugo zamawiac
olus napisał(a):maran nie ma sprzetu do ustawiania zbieznosci na kolach powyzej 16 cali
olus napisał(a):maran nie ma sprzetu do ustawiania zbieznosci na kolach powyzej 16 cali. (za male pajaki na kola) na 17
stefdeath napisał(a):olus napisał(a):maran nie ma sprzetu do ustawiania zbieznosci na kolach powyzej 16 cali. (za male pajaki na kola) na 17
a tego przypadkiem nie montują na całe koło?a przecież średnica koła niezależnie od felgi się nie zmienia chyba, że ktoś założył oponę o niewłaściwym rozmiarze. Jedynym problemem chyba może być auto obniżone bo wtedy może się nie zmieścić to coś nakładane na koło między oponą a rantem błotnika.
KoLoS napisał(a):stefdeath napisał(a):olus napisał(a):maran nie ma sprzetu do ustawiania zbieznosci na kolach powyzej 16 cali. (za male pajaki na kola) na 17
a tego przypadkiem nie montują na całe koło?a przecież średnica koła niezależnie od felgi się nie zmienia chyba, że ktoś założył oponę o niewłaściwym rozmiarze. Jedynym problemem chyba może być auto obniżone bo wtedy może się nie zmieścić to coś nakładane na koło między oponą a rantem błotnika.
są różne "aparatury" te lepsze zakłada się na obrys felg (odpada problem zglebionej fury itd) kiedyś stary sprzęt zakładało się na oponę ale to archaizm.
Mi w Maranie oficjalnie powiedzieli (po fakcie) że zbieżności nie robili sami tylko w zaprzyjaźnionej stacji, bo sami nie mają aparatury
Powrót do VAG - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 1 gość