Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
mtz napisał(a):czekamy z niecierpliwoscia
mtz napisał(a):postanowilem kontynuowac temat i mniej wiecej z tych samych powodow (super dzialajace oryginalne radyjko w leonie) chcialbym jakos podlaczyc mojego ipoda do aury. przegladalem kilka aukcji allegro i wpadlem na ta aukcja1 ale ze wzgledu na to ze konkretnie chce podpiac ipoda znalazlem rowniez jeszcze jedna mozliwosc duzo tansza i rowniez pod mini-iso tylko ze niby pod radia blaupunkta (a aura jest grundiga) aukcja2 co sadzicie? w sumie cena przewaza propozycje numer 2 ale nie mam pewnosci czy bedzie smigac... rady?
borut napisał(a):znajdz rozpiske wyjsc aury, poszukaj samo gniazdo lub poprostu podlacz jakois kabel do pinow od wejscia.
cebulka napisał(a):borut napisał(a):znajdz rozpiske wyjsc aury, poszukaj samo gniazdo lub poprostu podlacz jakois kabel do pinow od wejscia.
Chyba nie tak do końca. Z tego co się orientuję, to trzeba zasymulować zmieniarkę (nie wiem czy poprzez rezystancję czy w jakiś inny sposób). Samo podłączenie nic nie daje
Dlatego wszyscy się interesują. Gdyby to było tylko podłączenie kabli kostek to już by wszyscy mieli
borut napisał(a):To niech wszyscy sie zloza na przejsciowke... pomierzyc rezystancje i wsio.. bo skomplikowane to to na 100% nie bedzie a 100 zl dawac to rozbój.
tatian napisał(a):pilot przez siedzenia raczej Ci nie będzie działał
Felype napisał(a):ja kupiłem coś takiego:
http://allegro.pl/item796679224_mod_201 ... gw_2l.html
i generalnie jest to jedna wielka kupa. Nie spodziewałem się rewelacji ale dźwięk jest tragiczny, piski, szumy i inne bliżej nieokreślone zakłócenia. Pierwszy transmiter odesłałem bo nie dało się słuchać, przysłali mi nowy, jest delikatnie lepiej ale i tak przestałem tego używać żeby się nie denerwować. Dobrze, że koszt niewielki. Nie polecam tego urządzenia!
[ Dodano: Pon 02 Lis, 2009 ]tatian napisał(a):pilot przez siedzenia raczej Ci nie będzie działał
nie będzie działał bo jest na podczerwień, działa dopiero jak się go wyceluje prosto w transmiter:)
Witam!
> Samochód: GrupaVW Leon 1M, rocznik: 2001
> Radio: Aura Cassete
> Model xCL: USB/SD
Obecnie dosepne są dwa urzadzenia.
xCL w wersji SD/USB/AUX kosztuje 340 zł brutto z przesyłką
via PP (ubezpieczona, priorytet) przy przedpłacie na konto.
Wysyłka za pobraniem +20 zł. Dodatkowo opcjonalny moduł BT
(zestaw głośnomówiący) 40 zł brutto w promocji.
Opcjonalnie jest także dostępne urządzenie sDMC w wersji
SD/USB/AUX kosztujące 260 zł brutto z przesyłką, posiadające
podobne parametry jak xCL, lecz nie mające opcji podłaczenia BT.
--
Pozdrawiam
Michał Dąbrowski
kom. 608 52 32 40
Wymienilem na ponizszy model
http://www.sklep.hadron.p...rlink-Seat.html
i jestem bardzo zadowolony, nie ktore tylko piosenki graja ciszej, ale wina moze byc jakosc ich nagrania.
Powrót do Car Audio, CB, Nawigacja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość