a i latwiej jest lusterka dwa razy przemalowac niz nakladac na nie folie a pozniej sciagac...
Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Phil napisał(a):antoś napisał(a):Staszek20VT, obklej lusterka czarną folią, na próbę, potem możesz odkleić.
ja oddalem swoje lezki do obklejenia i jak sie okazalo, trzeba sie niezle nameczyc zeby efekt byl powalajacy... wrzuce fotki jak bede mial czas je zrobic
the_rahzel napisał(a):Albo folie carbonową
Szczepek napisał(a):taaa i jeszcze sobie obklej folia carbonowa maske i dach+500 do respektu na miescie
the_rahzel napisał(a):Szczepek napisał(a):taaa i jeszcze sobie obklej folia carbonowa maske i dach+500 do respektu na miescie
Ja podałem tylko przykład że carbonowa firmy 3M jest bardzo dobra,a nie kwestionuje czy carbon to wiocha czy nie... Padł pomysł foli to doradziłem folie którą super się formuje,nie pęka,nie marszczy,nie topi... Dla mnie folia do tak pięknego i dopieszczonego auta jakim jest auto Staszka to jest porażka...
Zgadzam się z kolegą kamil_n że czarny połysk będzie super(nie folia),sam mam taki plan do zastosowania u siebie...
gatuso_18 napisał(a):ja tez sadze ze oklejenie Folia Carbon z firmy M3 to dobry pomysldla zachecenia wrzucam zdjecie focusa z oklejonym lusterkiem
Mistic napisał(a):gatuso_18, jaką "techniką" się to robi? wygląda całkiem fajnie
Staszek20VT napisał(a):Bo lotka nie bardzo, ale lusterka...oraz słupki środkowe...
Phil napisał(a):- 1M6853313A26B
- 1M6853314A26B
- 1M6853315A26B
- 1M6853316A26B
Phil napisał(a):tez chyba sobie zrobie slupki wlasnie..z tego co sie doczytalem mozna kupic takie slupki w salonie. nr czesci:
- 1M6853313A26B
- 1M6853314A26B
- 1M6853315A26B
- 1M6853316A26B
the_rahzel napisał(a):tą fole na słupki co ma MDS można kupić w ASO
kamil-leon napisał(a):do prostokątnych to chyba nie za bardzo
miguel napisał(a):No właśnie ja mam Oryginalną folię z 3M....Dlatego się dziwie że tamta jest inna
mysiek napisał(a):Czy w Polsce są firmy świadczące takie usługi (dziadek google nie pomógł)?
mysiek napisał(a):Czy taką folie można bez problemu usunąć?
mysiek napisał(a):Ile czasu taka folia wytrzyma na samochodzie?
Sebalenk napisał(a):Z drugiej strony jest to tez zabezpieczenie lakieru. Przy sprzedaży zrywa się folię i lakier jest jak nowy.
Staszek20VT napisał(a):bo ta folia "Reklama mode - on" 3M Carbon 3D DiNoc "Reklama mode - off" jest naprawdę rewelacyjna
dave napisał(a):jesli chodzi o oklejanie auta folia (pelna paleta kolorow do wyboru) to moj kolega sie tym zajmuje. ja swoj dach robilem w innej firmie i wtedy kolega sie jeszcze tym nie zajmowal. niedlugo bierzemy sie za leona wiec zdam relacje co jak i gdzie i nie bedzie juz laczenia folii na dachu z pewnoscia dla leonclubu znizki beda spore
Powrót do Leon 1 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 0 gości