Witajcie Przyjaciele Klubowicze, sorki że tak późno odpowiadam ale zakręcony jestem ostatnio jak "ruski słoik". Z tym podkręceniem u nas było mniej więcej tak jak Matez pisał. Przed kupnem auta gostek odblokował jakieś "mapy", nie znam się na tym w ogóle, ja tylko jeżdżę

, ale tylko na pół gwizdka bo niedotarty niby... Dostał stówkę i basta... Na przeglądzie po 15 tyś, przed II zlotem dołozył jeszcze troche i wgrał nowszy soft ściągnięty z Iberii belgijskiej. Autko się poprawiło, 400 mierzone na zlocie 17,06 sek. max wg licznika 207 km/h, do 100 nie sprawdzałem. Ostatnio po 30 tyś. poprawił agresywność "czegoś tam", nie pamiętam, i zaowocowało to lekkim obniżeniem spalania. Mówił też że wgrał najnowszy soft z Niemiec... Trasa na spokojnie tj do 130km/h poniżej 6,7 l/100km., miasto ok 8,4, ostre deptanie i autostrady pow. 180 km/h 9,4 l/100km. Matez przed tą zmianą zrobił W-wa - P-ń w 3 godziny, ale spalił ponad 10 l/100.

Generalnie po ostatniej zmianie autko lepiej reaguje na pedeł gazu i tak płynniej wchodzi na obroty. przetestowałem podczas podróży na Sycylię, tak że było gdzie

. W sumie zadowolony jestem. Cały koszt tej "modyfikacji" to 250 zeta.

Pozdrawiam serdecznie wszytkich i mam nadzieję że się zobaczymy na zlocie, ale jeszcze nic nie wiem... Telefon do magika tylko na priva lub via ICQ. 3majcie się ciepło.