Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
johnny napisał(a):jak montować ksenon to tylko oryginalny
hubcio napisał(a):nie wiem, nie miąłem z nimi styczności... ale za taką cenę to wolałbym kupić oryginalne xenonya lełon świetnie wygląda na 'niebieskim' świetle
![]()
Pzdr
[ Dodano: Pią 20 Lis, 2009 ]
np http://moto.allegro.pl/item823837346_bi ... _nowy.html
potargujesz się i zjedzie z ceny
celinskip napisał(a):wydaje mi sie czytalem na tym lub innym forum, ze te ledy sa zdecydowanie za slabe na swiatla dzienne...
celinskip napisał(a):Sa swiatla dzienne robione przez helle montowane w miejsce halogenow, mysle ze to jest dosc fajne rozwiazanie.
zwirek75 napisał(a):ale czy nie da się zrobic tak jak w Octavii - ze lampa jest dual mode
kamil_n napisał(a):zwirek75 napisał(a):ale czy nie da się zrobic tak jak w Octavii - ze lampa jest dual mode
W Octavii są dwie osobne żarówki - jedna do halogenów, druga do świateł dziennych.
The lighting system includes new headlights and tail lights, optional bi-xenon lights with the AFS system that now features daytime driving lights ahead of the 2011 deadline for obligatory installation. It also comes with standard cornering fog lights that greatly improve visibility.
Andre napisał(a):
czyli mozna sciemnic przeciwmgielne przez vaga?
Ojciec napisał(a):zwirek75, mam do Ciebie pytanie odnośnie programowania lamp przez vaga. Czy da się zrobić tak aby po zapaleniu świateł postojowych z tyłu zapaliły się światła zarówno na klapie jak i na błotnikach i tak samo po naciśnięciu stopu. Bo z tego co wiedziałem to w 1M trzeba było dorabiać kable....
zaniuch napisał(a):diody w postojówkach będą gasły - wyskakuje błąd spalonej żarówki..
mpuzon napisał(a):Witam,
Jestem na etapie zakupu lamp soczewkowych firmy Dayline. Mam pytanko czy żeby wymienić lampy trzeba ściagnąć zderzak? Czy jest to na tyle proste, że sam sobie poradze ?
Z góry dziękuję za pomoc.
martig napisał(a):a montował ktos diodowe postojówki W5W z przodu?? Beda działac , czy mrugają??
zwirek75 napisał(a):Z innych ciekawostek - lampy halogenowe w Leonie mają ok 70-75 mm średnicy. Za 300 pln można kupić homologowane lampy takie: http://mycarr.com/index.p...how&csn=&psn=22
Powrót do Leon 2 - Tuning - Warsztat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość