W koncu zrobilem fotke wykresu, do wgladu ponizej

I jeszcze wynik z hamowni Chiptecu z dzisiaj, autko ma zmienione wtryski na ASV ale nie dostrojony pod nie program.

Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
Tonny S napisał(a):wizz, a jak sprzego??
Tonny S napisał(a): widze, ze coraz ciekawiej sie zapowiada twoja cichociemna strzala hahahha![]()
Jedz na poprawke i wyjdzie
zobaczysz
Barth napisał(a):a wykresy od Tuchołka są wiarygodne?? Bo gdzies czytalem ze roznie na nich hamowania wychodzą
?
Barth napisał(a):wizz, no wiem ale czy sama wymiana wtryskow bez ruszania programu da az taki przyros mocy?
Barth napisał(a):wizz, dawka paliwa zostaje ta sama , cisnienie tez sie nie zmienilo wiec skad dodatkowe koniki i Nm?
Z wiekszego cisnienia i lepszego rozpylenia standart ale soft do poprawki teraz - zostawk KM ale Nm obniz i zostaw jak najdluzej plaski.Barth napisał(a):wizz, dawka paliwa zostaje ta sama , cisnienie tez sie nie zmienilo wiec skad dodatkowe koniki i Nm?
Tonny S napisał(a):Z wiekszego cisnienia i lepszego rozpylenia standart ale soft do poprawki teraz - zostawk KM ale Nm obniz i zostaw jak najdluzej plaski.Barth napisał(a):wizz, dawka paliwa zostaje ta sama , cisnienie tez sie nie zmienilo wiec skad dodatkowe koniki i Nm?
To tylko kila/kilkanascie dni i bedzie jasne 290 nm za malo spokojnie 31o mozesz dawac - powaznie bez srodkow ubocznych.wizz napisał(a):Zobaczymy co FunGous wymodzi ze swoim sprzegielkiem.
A jak bedzie mocniejsze, to sie dorzuci ognia, a co.
Barth napisał(a):wizz, no wiem ale czy sama wymiana wtryskow bez ruszania programu da az taki przyros mocy?
Nie myl ludzi i dodaj ze od T4 bo od 1.9 sie nie da hahhaha a barth na sama mysl juz lewituje hahhaBART_osz napisał(a):Zalozysz takie od 150`tki i przybedzie ueheh , tylko zebys wtedy nie odlecial
BART_osz napisał(a):Zalozysz takie od 150`tki i przybedzie ueheh , tylko zebys wtedy nie odlecial
Tonny S napisał(a):Barth, nie pij tyle![]()
Marcin nie ma z T4 - tylko to chcialem napisacBarth napisał(a):Tonny S napisał(a):Barth, nie pij tyle![]()
ja nie pije , stwierdzam fakty
Tonny S napisał(a):Nie myl ludzi i dodaj ze od T4 bo od 1.9 sie nie da hahhaha a barth na sama mysl juz lewituje hahhaBART_osz napisał(a):Zalozysz takie od 150`tki i przybedzie ueheh , tylko zebys wtedy nie odlecial![]()
Tonny S napisał(a):Marcin nie ma z T4 - tylko to chcialem napisacBarth napisał(a):Tonny S napisał(a):Barth, nie pij tyle![]()
Barth napisał(a):Ziomek na zdrowy rozsadek to albo tuner dupa albo wtryski kijowe / wybierz jak myslisz jaznam odpowiedz.Tonny S napisał(a):Marcin nie ma z T4 - tylko to chcialem napisacBarth napisał(a):Tonny S napisał(a):Barth, nie pij tyle![]()
Z tego co mi widaomo to ma z T4 przynajmniej tak mi powiedział
BART_osz nie beda od T4 bedzie cos innego
AHF/ASV parametry mowia za siebie. Marcin nie pozwolil by na tak duze stratyBarth napisał(a):Ziomek na zdrowy rozsadek to albo tuner dupa albo wtryski kijowe / wybierz jak myslisz jaznam odpowiedz.Tonny S napisał(a):Marcin nie ma z T4 - tylko to chcialem napisacBarth napisał(a):Tonny S napisał(a):Barth, nie pij tyle![]()
Z tego co mi widaomo to ma z T4 przynajmniej tak mi powiedział
BART_osz nie beda od T4 bedzie cos innego
FunGous napisał(a):a co do korekcji programu po wymianie wtryskow to nie jest potrzebna. moze byc ale nie koniecznie.
A co ci w AHF nie pasujesilver_leon napisał(a):(Pitolony AHF!!!)
Tonny S napisał(a):A co ci w AHF nie pasuje
No to już czas na jakies modymm.max napisał(a):Tonny S napisał(a):A co ci w AHF nie pasuje
AHF pewnie mu pasuje tylko nie pasuje że relatywnie kiepsko jeździ ....
Tonny S napisał(a):No to już czas na jakies mody
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości