Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior
bubolak napisał(a):Jeden mechanik powiedział, że sadzomioty nie są do ostrej jazdy
stefdeath napisał(a):Jakieś inne objawy typu: majonez pod korkiem wlewu oleju, olej w płynie chłodniczym, biały dym z rury, twarde spuchnięte przewody ukł. chłodzenia?
bubolak napisał(a):Nie da się naprawić głowicy, trzeba wymieniać?
bubolak napisał(a):olus, trochę szkoda, że nie różowy ten nalot, bo sól też jest biała, a teraz jest jej na drodze mnóstwo. Ale dzięki i sory, że się czepiamDomyślam się, że powinienem to od razu sprawdzić. Czy nieszczelna głowica może spowodować większe zniszczenia? Tzn czy mogę z tym jeździć aż Leo straci moc i będzie wciągał cały zbiorniczek G12 na śniadanie? I dopiero wymienić głowicę?
bubolak napisał(a):No to mnie trochę pocieszyłeś. Zaczekam do wiosny i zobaczę co się dzieje, bo wolałbym nie robić wirusa na pękniętej głowicy...
Kozak napisał(a):ja w poprzednim BKD jeździłem kilka miesięcy z pękniętą głowicą i nie było problemów , co ok 10 tys km dolewałem płyn
Marcin_TDI napisał(a):pamiętaj, że ten shit co się wlewa czy wsypuje zrobić to zgodnie z instrukcją. polecałbym bardziej do uszczelnienia chłodnicy ale ogólnie to nie jest dobre rozwiązanie, pompa wody nie wiem jak na to zareaguje.
zubu napisał(a):Skoro nie było problemów to po co cokolwiek ruszałeś?
M a t e o napisał(a):jaki jest koszt wymiany takiej głowicy ? całkowity?
Powrót do Leon 2 - Techniczne Ogólne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości