Reklama

Zapraszamy do polubienia naszego nowego fanpage na Facebook'u.

Progi

Dane techniczne, osiągi, eksploatacja....

Moderatorzy: Moderator LC Team, Moderator Junior

Progi

Postprzez dymek007 » 20 marca 2005, 17:02

Co Panowie o tym myslicie?? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=45275809 warto??
dymek007

Reklama

Re: Progi

Postprzez prospect » 20 marca 2005, 17:23

Miałem takie progi w starym leonie.Jest to wzór ms design.Mialem je troche taniej.Kupilem w Myslenicach-okolice Krakowa.Pewnie sa z zywicy a to sie ciezko lakieruje i jest mało wytrzymałe.Ale nie moge powiedziec ponad rok sie u mnie trzymały i tylko troche lakier schodził.
prospect

Postprzez dymek007 » 20 marca 2005, 17:29

oj to lipa... jak lakier schodzi.A miales problemy z zamocowaniem?Mozna spytac ile za nie dales?Najlepsze bylyby od TS...ale :P hehe w ASO to one sporo €€ $$ :P
dymek007

Postprzez AdamTower » 20 marca 2005, 17:31

Też o nich myślę, cena atrakcyjna. Ale chciałbym je zobaczyć na żywo, wtedy może bym sie zdecydował.
AdamTower
Sympatyk LeonClub

Auto: AUDI A5 2.0TFSI+
Silnik: benzyna 2.0 turbo

Postprzez prospect » 20 marca 2005, 17:57

Mysle ze smiało mozesz je kupic.nie no ja je kupilem za 100 takze nie ma co kombinowac.lakier mi zszedl ale na jednym malym elemencie.mocowane byly na specjalnym kleju.Panowie powiedzieli mi ze nic mi ich nie odklei.no i oczywiscie na srubach z obu stron.wczesniej mialem inne progi zle przymocowane i podczas wyjazdu na urlop je stracilem.:( (poprostu odpadly)
prospect

Postprzez coolibeer » 20 marca 2005, 18:17

dymek007, to sa progi jednorazowego uzytku. Z tego co mowili inni tonny takie mial i jak je zdjal to sie nei nadawaly do ponownego zamocowania. Ale mysle ze warto je kupic za niewielka sumke.
Światło, Scena, Dźwięk...
coolibeer
FR
FR

Region: śląskie
Auto: po leonie...
Silnik: CCSA 1.6

Postprzez dymek007 » 20 marca 2005, 18:23

prospect a masz jeszcze dojcie do tych progow za 100?? 40 zl piechota nie chodzi.Caly czas sie tylko zastanawiam jak to wyglada jak sie otworzy drzwi...tzn jak sie spojrzy tak od gory to co jest szpara miedzy starym progiem a nakladka??Moze ma ktos fotki???
dymek007

Postprzez prospect » 20 marca 2005, 23:47

Ja mam fotki stergo leona z tymi programi.moge ci przeslac firma nazywa sie wojtmar poszukaj w google.Jak wybierasz sie na zlot do czestochowy moge ci je przywiezc.tylko zadzwon i owiedz sie wszystkiego
prospect

Postprzez Tonny S » 21 marca 2005, 07:28

dymek007 napisał(a):prospect a masz jeszcze dojcie do tych progow za 100?? 40 zl piechota nie chodzi.Caly czas sie tylko zastanawiam jak to wyglada jak sie otworzy drzwi...tzn jak sie spojrzy tak od gory to co jest szpara miedzy starym progiem a nakladka??Moze ma ktos fotki???
Jasne, że jest szpara tyle ze zaklejona czarnym silikonem i nic nie widać - przynajmniej w czarnych autach.
Nie ma litosci dla http://dziecineo.prv.pl/
Tonny S
Sympatyk LeonClub

Auto: Harley-Davidson

Powrót do VAG - Techniczne Ogólne